Lenovo IdeaPad Creator 5i ile Göz Alıcı Tasarımlar Yaratın

Lenovo IdeaPad Creator 5i ile Göz Alıcı Tasarımlar Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo IdeaPad Creator 5i ile Göz Alıcı Tasarımlar Yaratın

Tarihler: 08 Ekim 2020 Perşembe ~ 08 Aralık 2020 Salı

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2020 ~ Ara 8, 2020

Teknoloji devi Lenovo’nun, güçlü performansıyla içerik yaratıcılığını zirveye taşıyan dizüstü bilgisayarı Lenovo IdeaPad Creator 5i, şık tasarımıyla da göz dolduruyor. IdeaPad Creator 5i, 10. Nesil Intel i7 işlemciye, mükemmel NVIDIA® GeForce® 1650 Ti ekran kartına ve full HD ekranıyla inanılmaz renk doğruluğuna sahip. IdeaPad Creator 5i, yaratıcı içerikler hazırlamayı eğlenceye dönüştürecek olağanüstü bir performans sunuyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun, güçlü performansıyla içerik yaratıcılığını eğlenceye dönüştüren dizüstü bilgisayarı IdeaPad Creator 5i, mükemmel NVIDIA® GeForce® 1650 Ti ekran kartı, 10.Nesil Intel i7 işlemciye kadar destekleyen gücü ve hızı sayesinde göz alıcı tasarımlar yaratma olanağı sağlıyor. Lenovo, IdeaPad Creator serisini Türkiye’de ilk kez IdeaPad Creator 5i ürünüyle satışa sunuyor.

Görsel şölen
IdeaPad Creator 5i, ince çerçeveli 15,6 inç ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü keskin FHD ekranı 500 nit parlaklık sağlarken 144 hz de tazeleme hızı sunuyor. IdeaPad Creator 5i, bunun yanı sıra şık tasarımıyla da göz dolduruyor. Full HD ekranı kusursuz renk doğruluğuyla içerik yaratıcılığını ve tasarımları doğru tonlamalar ve renk ayarlarıyla zirveye taşıyor. Adobe %100 ekran renk gamı sayesinde yaratılan her içerik ekranda gerçeğe yakın bir görsel şölene dönüşüyor.

IdeaPad Creator 5i, 512 GB SSD depolama kapasitesi ve 16 GB hafızasıyla güçlü bir kapasite de sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT