Lenovo Tablet Modelleriyle Herkese Dokunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lenovo Tablet Modelleriyle Herkese Dokunuyor

Tarihler: 25 Kasım 2013 Pazartesi ~ 25 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2013 ~ Oca 25, 2014

Tabletinizle MÜZİK dinlemekten hoşlananlardan mısınız; yoksa OYUN tutkunlarından mı? Cihazınızı İŞ amaçlı mı, EĞLENCE amaçlı mı kullananlardansınız? FİYAT mı sizin için daha önemli, yoksa üstün PERFORMANSA sahip olmak mı?

Tercihiniz ne olursa olsun, Lenovo’nun pazara sunduğu yeni tablet ailesinde size dokunacak bir ürün mutlaka var…

Dünyanın ve Türkiye’nin lider PC üreticisi Lenovo, pazarda birinciliğini ilan etmesinin hemen ardından, farklı fiyat ve konfigürasyonda, her tür tüketiciye dokunabilecek yeni tablet serisini Türkiye pazarına sundu. Lenovo’nun ultra taşınabilir, yüksek performans ve uzun pil ömrüne sahip, şık tasarımlı ürünler ailesine katılan bu yeni tablet modelleri arasından her zevke, talebe ve bütçeye uygun bir model bulmak mümkün.

Küçük ekran severim. Müzik dinlemek en büyük hobim diyenlere... “A1000L”

Gelişmiş stereo hoparlörler ile video, müzik ve oyunlar gibi her çeşit multimedya ortamı için gelişmiş ses deneyiminin tadını çıkarın! Sadece 10,7 mm inceliği ve 345 gr hafifliği ile IdeaTab A1000L, okumak, müzik dinlemek ve internette gezinmek için mükemmel bir seçim olduğu gibi, cihaz kullanmadığınız zamanlarda da cebinize kolayca sığar. HD ekranı hem açık hem kapalı mekanda net ve renkli bir görüntüleme deneyimi sunar. %70 renk skalalı ekran, pahalı tabletlerde bulunan birçok ekrandan daha canlı video ve görüntüler gösterir. Cep telefonu gibi ürünlere bağlama ve kolay şarj etme için Micro-USB’si ile hem konfor hem de kolay genişletilebilirlik için micro-SD kart yuvası bulunur ve tek şarjla 8 saate kadar WiFi bağlantıya imkan tanır.

3G’siz olmaz, oyun çok oynarım bana performans gerek, beyaz da olursa daha ne isterim diyenlere... “A3000”

Çok yavaş çalışan, düşük performanslı tabletlerden sıkıldıysanız, Lenovo’nun A3000 modeline göz atmanızda fayda var. A3000’in dört çekirdekli CPU teknolojisi bu tablete ultra hız kazandırırken, isteğe bağlı 3G hızlı internet bağlantısı, saniyede 42 MB’a kadar indirme hızı sağlıyor. Üstelik sadece 11 mm inceliği ve 345 gr ağırlığıyla, bu teknolojiyi cebinize sığdırmanız mümkün. 7 saate kadar pil ömrüne sahip ve 7 inç ekranlı cihazda, 0,3MP ön web kamerası ve 5MP arka web kamerası bulunuyor. Ürünün beyaz ve siyah renk seçenekleri de mevcut...

Büyük ekran olsun ama kolay da taşınabilir olsun, 3G’siz olmaz! Performans da çok önemli diyenlere... “S6000”

Tablette büyük ekrandan vazgeçemeyenler için S6000’in 10,1 inç HD IPS çoklu dokunmatik ekranı, 178 derece görüş açısına sahip parlak ve canlı görüntüleme deneyimi vaat ediyor. Böylece film izlemek ve dijital eğlencenin tadını çıkarmak mümkün... Tablet, multimedya özellikleri, 9 saat kesintisiz performans sunan yedek pili ve dört çekirdekli işlemcilerle güçlendirilmiş ince tasarımlarıyla öne çıkıyor. S6000’de isteğe bağlı bulunan Bluetooth klavyesiyle yazı yazmak daha rahat. S6000’de ister entegre 16GB ister 32GB kullanın, MicroSD kart slotu 64GB’a kadar ilave depolama alanına sahip olma esnekliği ve rahatlığı sunuyor.

Bilgisayarımdan farkı olmasın, hem klavyesi, hem ofis programı hem Intel işlemcisi olsun diyen profesyonellere... “Miix”

Sadece 580 gr ağırlığı ve 1 cm inceliği sizi yanıltmasın. Seyahat sırasında eğlenceli bir tablet, çalışma saatleri içinde ise tam fonksiyonlu dizüstü PC’ye dönüşen Lenovo Miix ile iki cihaz kullanmaya gerek kalmayacak. Miix’i bu kadar farklı kılan ise “Quick flip” olarak adlandırılan AccuType klavyesi. Klavye sayesinde hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen Miix’te, entegre Intel HD grafik çözümü ve 2 GB bellek bulunuyor. Standart tabletlerden öne çıkan özelliği ise 64 GB dahili depolamaya sahip olması. Entegre Bluetooth 4.0, WiFi ve/veya opsiyonel 3G-GPS bağlanabilirliği sunan cihaz, 10 saate kadar pil ömrüne sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT