Levi’s® Montlar Soğuk Havalarda İçinizi Isıtacak

Levi’s® Montlar Soğuk Havalarda İçinizi Isıtacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s® Montlar Soğuk Havalarda İçinizi Isıtacak

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

İkonik marka Levi’s®, yeni sezon koleksiyonunda yer alan birbirinden şık montlar ile marka tutkunlarına sıcacık bir kış yaşatıyor. Cool görünmek isteyenlerin tercihi Levi’s®, 2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nda yer alan montlarla, konforu stille buluşturuyor.

Levi’s® montlar, her yaşa ve her zevke uygun farklı renk alternatifleriyle bu kisin da vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Levi’s® tutkunları, jeanlerle, gömleklerle, kazaklarla ve denim elbiselerle kombinleyebilecekleri montlarla kışın keyfini doyasıya yaşıyor. Farklı renk alternatifleri bulunan montlar, hem kadınlar hem de erkekler için Levi’s® tarzını yansıtan modelleriyle kıyafetlerinizin en büyük tamamlayıcısı oluyor.

Blue Jean’in mucidi Levi’s®, soğuk kış aylarında sokak stilinizi modern, kolay kombinlenebilir kıyafetlerle şıklığa dönüştürerek kusursuz bir görünüm sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT