Levi’s‘tan Yılbaşına Özel Hediye Tavsiyeleri 

Levi’s‘tan Yılbaşına Özel Hediye Tavsiyeleri 

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levi’s‘tan Yılbaşına Özel Hediye Tavsiyeleri 

Tarihler: 12 Aralık 2016 Pazartesi ~ 12 Şubat 2017 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2016 ~ Şub 12, 2017

Trendler değişirken tarz, miras ve özgünlük daima yaşıyor. Arkasındaki 140 yılı aşkın denim tarihiyle Levi’s®, tıpkı 1873’de olduğu gibi bugün de en gözde jean markası olma özelliğini koruyor. Bu özellik, Levi’s®’ı gerçek bir ikon yapıyor.

İkonik marka Levi’s®, yılbaşında kendi tarzını yansıtmak isteyenlere kusursuz ve cool bir görünüm kazandıran modern, kolay kombinlenebilir kıyafetler sunuyor. Kişiselleştirme imkânı sunan denim ceket ve jeanler ile bu kış kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

1962’de üretilen, ilk ve bugüne kadar yapılmış en iyi denim ceket olan Klasik Trucker, her tarz için en iyi seçenek olarak öne çıkıyor. Yamalar, raptiyeler ve monogramlarla yapılan küçük dokunuşlar Trucker’a benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Beden çeşitleri ve yıkanabilir özelliğiyle herkese hitap eden Klasik Trucker’ı kişiselleştirerek kendinize özgü bir tarz yaratabilirsiniz.

Dışarıdan Klasik Trucker görüntüsü veren, iç kısmındaki yumuşak ve sıcacık dokusuyla soğuk havalar için tasarlanan Levi’s® Down Trucker, soğuk kış günlerinin en büyük kurtarıcısı oluyor. İç kısmındaki yalıtım özelliğiyle tarzınızı korurken aynı zamanda ihtiyacınız olan sıcaklığı da veriyor. Down Trucker’a ek olarak Levi’s® Sherpa Trucker da kış günleri için düşünülebilecek bir başka alternatif olarak öne çıkıyor.

Blue Jean’in mucidi Levi’s®, orijinal ve en ikonik ürünü 501®’e ilk bakışta göze çarpmayan esneme özelliğini getiriyor. Yeni 501® Stretch Jean, eskiyle yeniyi buluştururken bu kış özgün görünümün yanında konfor arayan kadınlar ve erkeklere kusursuz bir alternatif sunuyor.  Levi’s® tasarım ekibinden Jonathan Cheung, yeni 501® Stretch ile ilgili olarak “Elinize bir çift jean aldığınızda stretch olduklarını anlamıyorsunuz, yalnızca bir çift 501® görüyorsunuz. Bu bizim için çok önemli. Teknolojiyi görünmez kılmak istedik. İlk anda göze çarpmıyor ama denediğinizde farkı hissediyorsunuz” diyor.

Bir başka isyankâr ama rahat jean, yeni 505™C. 1967’de doğan 505™, 70’lerin New York’unda kendini ispat etti ve punkçıların, pop ve rock yıldızlarının, grafiti sanatçılarının vazgeçilmez jean’i oldu. Düz kesimiyle dikkat çeken, kişiselleştirilmiş 505™C, yılbaşında hem kadınlara hem de erkeklere cool bir görünüm sağlıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT