LG’den Yeni Yıla Özel İki Hediye Önerisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi LG’den Yeni Yıla Özel İki Hediye Önerisi

Tarihler: 12 Kasım 2013 Salı ~ 12 Ocak 2014 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2013 ~ Oca 12, 2014

LG Electronics yeni yıl hediyesi arayışında olanların karşısına iki özel öneriyle çıkıyor. Akıllı telefonda ezberbozan özelliklere sahip LG G2 ve keyifli anlarınızı ölümsüzleştiren LG’nin inovatif akıllı cep yazıcısı Pocket Photo. Her iki ürün de yeni yılda yakınlarınızı sevindirecek.

Akıllı telefon tasarımında benzersiz yenilik
Diğer akıllı telefonlardan farklı olarak LG G2’nin tüm tuşları arkada bulunuyor. Telefonun içgüdüsel bir yerleşime sahip Sihirli Tuş’u kolay ve doğal bir nagivasyon sağlıyor. LG G2’nin OIS (Optik İmaj Stabilizasyon) teknolojili fotoğraf makinesi ile tüm anılarınızı canlı haliyle saklayabilmeniz artık mümkün. LG G2 ile akıcı videolar çekerken elinizin sabit olmasına gerek kalmadan yüksek çözünürlüklü 13 MP kamerası ile anı pürüzsüz bir şekilde sabitleyebilirsiniz.

Kullanım deneyimini üst seviyeye taşıyan LG G2, bir dizi popüler özelliğe de sahip. Bunlar, kullanıcı telefonu kullağına götürürken cihazın otomatik şekilde açılmasını sağlayan Answer Me, birden fazla cihazı kumanda eden QuickRemote, kulaklık veya USB kablosu telefona bağlandığında farklı seçenekleri kullanıcıya sunan Plug & Pop, mesajlardaki önemli bilgileri hafızasına alıp aramada kullanılmasını sağlayan Text Link, üç parmak yardımıyla birden fazla işlemi yapabilen Slide Aside ve kullanıcının kişisel bilgilerini koruma altına alan Guest Mode.

Pratik mobil yazıcı
LG’nin inovatif ürünlerinden biri olan Pocket Photo mobil yazıcısı, Android ve iOS akıllı telefonlar için yüksek kalitede mobil fotoğraf baskısı alarak telefon deneyimine renk katıyor. Pocket Photo, Bluetooth ve NFC’yi (Near Field Communication) desteklerken ZINK® (Zero INK) kartuşsuz baskı teknolojisi ile kartuşa ihtiyaç duymadan anında yüksek kaliteli fotoğraflar yazdırma ve bunları uzun süre saklama olanağı tanıyor.

Küçük ve hafif tasarıma sahip Pocket Photo cep telefonunda özel anları ölümsüzleştirip fotoğraf baskısı almak isteyen yakınlarınızı sevindirmenin mükemmel yolu. LG Pocket Photo 215 gr ağırlığıyla ceket cebinde bile taşınabiliyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT