Linens, 'Güzel Kelimeleri’ Yaşam Alanlarına Taşıyor

Linens, 'Güzel Kelimeleri’ Yaşam Alanlarına Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Linens, 'Güzel Kelimeleri’ Yaşam Alanlarına Taşıyor

Tarihler: 05 Ekim 2016 Çarşamba ~ 05 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2016 ~ Ara 5, 2016

Birbirinden güzel ve anlamlı kelimelerin yer aldığı Linens’in ‘Lûgat365’ koleksiyonundaki dekoratif yastıklar, yaşam alanlarına anlam katıyor. Hem söylenişleri hem de anlamları ile geçmişe doğru yolculuğa çıkaran kelimeler, Linens yastıklarında hayat buluyor.

Linens’in şık ve keyifli ürünleri arasında, ‘Lûgat365’ yastıklar da yerini aldı. Özel anlamlara sahip kelimeleri üzerinde taşıyan ‘Lûgat365’ yastıklar, Linens ile evin yaşayan köşelerinde kendine yer buluyor.

Dekoratif yastıklarda, ‘Aşk’, ‘Ehli-keyf’, ‘Naif’, Naçizane, ‘Eyvallah’ ve ‘Yuva’ gibi kişinin hissine ve zevkine göre değişen 11 farklı kelime öne çıkıyor. Linens ‘Lûgat365’ yastıklar, sevdiklerine hislerini bir kelimeyle anlatmak ya da onlara özel bir hediye sunmak isteyenler içinse ideal seçenekler arasında yerini alıyor.

Yaşam alanlarına farklılık katan Linens’in ‘Lûgat365’ koleksiyonuna, Linens mağazalarından ve www.linens.com.tr ‘den ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT