Linens Ürünlerinde Yılın Büyük İndirimi

Linens Ürünlerinde Yılın Büyük İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Linens Ürünlerinde Yılın Büyük İndirimi

Tarihler: 14 Mart 2016 Pazartesi ~ 31 Mart 2016 Perşembe

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2016 ~ Mar 31, 2016

Evinizin güzellik merkezi Linens, bahar aylarını avantajlı bir kampanya ile karşılıyor. Tüm Linens mağazalarında başlayan “Rafları boşaltıyoruz” kampanyasıyla evini yenilemek isteyenleri büyük indirim fırsatı bekliyor.

Ev tekstili ve dekorasyon ürünlerini tek bir çatı altında buluşturan Linens, avantajlı bir indirim kampanyası başlattı. 31 Mart’a kadar geçerli olan “Rafları boşaltıyoruz” kampanyası kapsamında Linens mağazalarındaki seçili ürünler, yüzde 30 ile yüzde 70 arasında değişen indirimlerle ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Linens’in koleksiyonunda rengarenk nevresimlerden, yastık ve yorganlara; sofra ürünlerinden evlere zarif dokunuşlar yapan birbirinden şık aksesuarlara kadar her zevke hitap eden yüzlerce ürün yer alıyor.

Ev modasında daima farklılık yaratan ve alışverişi keyfe dönüştüren Linens’in kampanyasından yararlanmak isteyenler Linens mağazalarını ve www.linens.com.tr’yi ziyaret edebilirler.

www.linens.com.tr
facebook.com/Linens
instagram/linensturkiye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT