Luzdemia Luzyo Koleksiyonu

Luzdemia Luzyo Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Luzdemia Luzyo Koleksiyonu

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Luzdemıa Luzyo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Luzdemia, herkesin kendi hikayesini tasarlayabileceği “floating locket” konseptli Luzyo Koleksiyonu ile şehirli kadınları etkilemeye devam ediyor! Kişiye özel takı tasarımına yepyeni ve keyifli bir soluk getiren, ulaşılabilir şıklığın temsilcisi Luzdemia; kadınlara kendi hikayelerini yaratabilecekleri bir alan vadediyor!

Yaratıcılığı ile her stile ve her yaşa hitap eden koleksiyonlara hayat veren ve göz dolduran tasarımlarla ulaşılabilir şıklığı hayatımıza kazandıran Luzdemia, Luzyo koleksiyonuyla kadınların içindeki ışığı yaratıcılıkları ile buluşturarak kendi özgün hikâyelerini oluşturabilecekleri bir deneyim sunuyor.

Luzdemia’nın büyülü dünyasına giriş.
Luzyo’ların yaratılma sürecinin en az anılar kadar özel ve anlamlı olması için her anı özenle tasarlayan Luzdemia; mağazaya giriş anından itibaren sizi kendi masalınızın içine sokuyor, kendi takınızı tasarlayabileceğiniz özel bir dünyanın içine giriyorsunuz! Birbirinden özgün ve anlamlı semboller, incelikle tasarlanmış madalyonlar koleksiyona heyecan katarken, tamamen kişiye özel olan Luzyo’lar; şık zincirleri ile de en değerli anlarınızı üstünüzde taşımanız için size göz alıcı seçenekler sunuyor.

Luzdemia Luzyo Koleksiyonu ile yaratıcılık başrolde üstelik Swarovski ayrıcalığı ile.

Luzyo’nuzu yaratmaya, farklı şekillerde, renklerde ve boyutlarda tasarlanan cam madalyonların arasından kendi hikâyeniz için en uygun olanı seçerek başlıyorsunuz. Üstelik bu madolyanlar Swarovski Zirconia taşları ile ışıldıyor! Cam madalyonun içine beş yüzü aşkın seçeneğin arasından hayatınızın unutulmaz anlarını en iyi anlatan sembolleri ekliyorsunuz. Harflerden hobilere, tatillerden aile bireylerine, burçlardan doğaya ve aşka kadar pek çok tema bu sembollerde mevcut... Hikâyenizi kolye, anahtarlık veya bileklik olmak üzere üç seçenekle tamamlayabiliyorsunuz.

Her özel günü ölümsüzleştirecek sembol seçenekleri ile sevdikleriniz için benzersiz hediyeler yaratma fırsatı da sunan Luzyo koleksiyonu, anıları anlamlı hediyelere dönüştürmenin en şık yolu!

www.luzdemia.com

KuyumcuKent AVM –Yenibosna, İstanbul Kanyon AVM Capacity AVM Emaar Square Mall

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT