Lykia Anıtlarının En Şık Hali Myras Turkuaz Lykia’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lykia Anıtlarının En Şık Hali Myras Turkuaz Lykia’da

Tarihler: 18 Haziran 2012 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Lykia coğrafyasındaki kaya anıtları, Atasay Myras’ın “Turkuaz Lykia” koleksiyonunun çok özel bir parçasına ilham verdi. Süt opal, mavi alexandrite taşları ve minelerle bezenmiş altın gerdanlık, hassas ve duygulu çizgisiyle öne çıkıyor.

Her biri birer sanat eseri olan, Lykia tarihinin ihtişamını gösterişli formlarla bütünleştiren Turkuaz Lykia Yaz Koleksiyonu yine farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu tasarımlardan biri de kaya anıtlarından esinlenerek üretilen gerdanlık…Üçgen kolye ucundaki özgün işlemelerle kendisini gösteren gerdanlık süt opal ve mavi alexandrite taşlarıyla tasarlanmış.

Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığındaki ve Özgül Sokullu koordinatörlüğündeki Atasay Tasarım Ekibi tarafından tasarlananan gerdanlık Lykia’nın unutulmaz efsanelerini yaşatarak kadınlara şıklık katacak. Turkuaz Lykia’nın büyüleyici ve ışıl ışıl mücevherleri özellikle takı seçimine özen gösteren kadınların tercihi olacak. Gösterişi ve özgürlüğü sevenler, Atasay Myras’ın “Turkuaz Lykia” yaz ürünlerinde aradıklarını bulabilecek.

Atasay MYRAS’ın 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan “Turkuaz Lykia” serisinin göz kamaştıran modellerini ve bu çok özel gerdanlığı Atasay mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT