MAGİCFORM’un Beyaz Serisi ile Bahar Aylarının Keyfini Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi MAGİCFORM’un Beyaz Serisi ile Bahar Aylarının Keyfini Yaşayın

Tarihler: 04 Haziran 2013 Salı ~ 04 Ağustos 2013 Pazar

Firma: MAGİCFORM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2013 ~ Ağu 4, 2013

MAGICFORM’UN “Beyaz Serisi” ile sezonun en gözde renginin enerjisini yansıtmaya hazırlanın

MAGİCFORM, dünya modasını iç çamaşırlarında da takip eden kadınlara özel olarak hazırladığı 2013 İlkbahar/ Yaz “Sonsuz Sevgi” Koleksiyonunda yer alan “Beyaz Serisi” ile, bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez renginin enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlıyor.

Gökkuşağının tüm renklerini içinde barındıran ve yansıtan beyaz ile hayat bulan seride, farklı tasarım ve beden alternatifleriyle hazırlanan iç çamaşırı takımları, body’ler, gecelik, sabahlık ve pijamalar, romantik dantel ve sezonun gözde kumaşı koton ile tasarlandı. Çiçek desenlerinin ağırlıkta kullanıldığı Beyaz Serisi’nde başrol ise, sıcak yaz sabahlarına uyandığınızda teninizdeki yumuşacık duyguyu hissettirecek iğne oyası ile özel olarak hazırlanan geceliklerin.

Bu özel seriyi, Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon Alışveriş Merkez’inde bulunan MAGİCFORM konsept mağazalarında, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT