Make Up For Ever Artist Shadow İle Renkler Başrolde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Make Up For Ever Artist Shadow İle Renkler Başrolde

Tarihler: 21 Ocak 2015 Çarşamba ~ 21 Mart 2015 Cumartesi

Firma: Make Up For Ever

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2015 ~ Mar 21, 2015

Son 30 yıldır geniş renk yelpazesiyle ön plana çıkan Make Up For Ever, ikon olmuş göz farı serisi Artist Shadow’u tamamen yeniledi. Markanın kurucusu ve sanatsal direktörü Dany Sanz, yaratıcılığının sınırlarını zorlayarak Artist Shadow ile 5 farklı yapıdaki 210 renk yeni nesil göz farını hayata geçirdi. Hem doku hem de renk olarak oldukça zengin olan seri, kadınlara en uygun sonucu sunmak için özel üretilen renkler sunuyor.

Artist Shadow’un yenilikçi formülü, göz kamaştırıcı bir etki için renklerin cilt yüzeyinde emilmeden üst üste sürülmesini sağlıyor. Serideki koyu bir göz farının rengini fırçayla ya da üzerine daha açık renk göz farı sürerek açmak mümkün.

ANINDA KALICI ETKİ!

Make Up For Ever’ın kurucusu Sanz yeni Artist Shadow serisini şu sözlerle anlatıyor: “Pürüzsüz dokusu ile çok fazla renkle karıştırılıp, kat kat uygulanabiliyor. Bu yeni nesil formülün sıra dışı özellikleri, bize daha da ileri gitme, tamamen yeni renk ve etkiler hayali kurma konusunda ilham oldu. Bu anında olan bir etki! Sonuç ilk fırça darbesi yapıldıktan sonra görülüyor. Bütün ışık, sahne ve fotoğraf çekimi şartlarına da dayanıyor.”

Gözlerin, daha anlamlı ve çekici görünmesi için gözlerin güzelliğini ve rengini ortaya çıkarma konusunda göz farının önemi bilinen bir gerçek… Ancak arzu edilen sonuç için doğru doku, ton ve stili seçmek çok önemli!

Make Up For Ever’ın yeni nesil göz farları ile her kadının istediği görünüme kavuşması garantileniyor. Bu üstün dokulu göz farları, cilt üzerinde sorunsuzca uygulanabiliyor. İsterseniz tek bir renk isterseniz birden fazla renk kullanarak gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Geniş renk yelpazesinin yanı sıra mat, satenimsi, ışıltılı, metalik, yanardöner olmak üzere 5 farklı etki sunan seri gözler için arzulanan tüm görünümlere uyum sağlıyor.

Artist Shadow göz farı, 50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT