Manifesto ile Aşkı Bileklerinizde Hissedin!

Manifesto ile Aşkı Bileklerinizde Hissedin!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Manifesto ile Aşkı Bileklerinizde Hissedin!

Tarihler: 02 Ocak 2018 Salı ~ 02 Mart 2018 Cuma

Firma: Versace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2018 ~ Mar 2, 2018

Versace saatleri Kış 2018 sezonunda V-CIRCLE – MANIFESTO serine eklediği Sevgililer Günü’ne özel modelleriyle karşımızda.

Büyük harflerle yazılan “LOVE” (aşk) sözcüğünün kayışların üzerinde sergilendiği V-CIRCLE – MANIFESTO serine ait özel saat modelleriyle 14 Şubat’ta sevdiğinize eşsiz ve özel bir hediye verebilirsiniz.

V-CIRCLE - MANIFESTO SERİSİ’nin özel detayları arasında ince bezeli, Antik Yunan motifi, kadın modellerinde 38mm ve erkek modellerinde 42mm kasa çapı ve paslanmaz çelik kasası yer alırken, yumuşak deri kayışı ve kayışın çevresinden geçen özel kenarlar farklı desen ve renk tonlarıyla saatseverleri büyülüyor.

Bu modellere alternatif olarak, aynı saat modellerini manifestosuz hasır çelik bilezikle de birleştirerek retro bir görünüm elde edebilirsiniz.

Versace V-CIRCLE - MANIFESTO SERİSİ Sevgililer Günü özel modelleri, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr ‘de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT