Masum Sütten Baştan Çıkaran Peynirler Moova’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Masum Sütten Baştan Çıkaran Peynirler Moova’da

Tarihler: 03 Ağustos 2012 Cuma ~ 03 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: Moova

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2012 ~ Eki 3, 2012

Moova, günlük, yöresel ve gurme peynirleriyle sofralarda.

Moova her yeni ürünüyle tüketicilerin sofralarına lezzet, yaşamlarına keyif katmaya devam ediyor. Günlük, yöresel ve gurme peynir çeşitleriyle kalite standartlarını yeniden belirleyen Moova; uzmanlığın, doğallığın, masumiyetin ve kalitenin öne çıktığı baştan çıkarıcı yeni bir lezzet dünyası yaratıyor...

Moova’nın ürünlerini farklı kılan zincir, Efeler Çiftliği’nden başlıyor. Türkiye’nin doğal, Avrupa standartlarında bakteri oranı en düşük, proteini en yüksek sütü, bu çiftliğe sadece otuz dakika mesafedeki fabrikada Moova peynirlerine dönüşüyor. Çiftlik ve fabrika birbirine çok yakın bir mesafede olduğu için, çiftliğin sütü besin değerini hiç kaybetmeden, tazeliğini, masumiyetini ve üstün niteliklerini koruyarak anında işleniyor.

Ardından sıra, eşsiz ve baştan çıkarıcı Moova lezzeti ile kalitesinin yakalandığı üretim aşamasına geliyor. Moova’da günlük, yöresel ve gurme peynirler; doğallığı, kaliteyi ve lezzeti buluşturarak üretiliyor.

Günlük, Yöresel ve Gurme: Her türde en lezzetli ve en doğal peynirler Moova’da

Moova’nın günlük peynirleri, dört ayrı çeşitte; Beyaz Peynir, Klasik Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri ve Light Kaşar Peyniri olarak sofralardaki yerini alıyor.

Moova’nın yöresel peynirleri, dört ayrı çeşitte; Dil Peyniri, Örgü Peyniri, Tulum Peyniri ve Civil Peyniri olarak sofralara lezzet getirirken, yemeklerin, atıştırmalıkların ve peynir tabaklarının tadına tat katıyor.

Moova’nın, sofralara lezzet, hayata keyif katan gurme peynirleri Gouda, Edam ve Pizza Mozzarella çeşitleri eşsiz lezzetlerine ulaşmaları için büyük bir titizlikle, usulüne uygun olarak üretiliyor.

Ulusal ve yerel marketlerde raflardaki yerini alan Moova peynirleri, damak tadına önem veren peynir tutkunlarının gözdesi olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT