Mavi İlkbahar/Yaz 2013

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mavi İlkbahar/Yaz 2013

Tarihler: 28 Şubat 2013 Perşembe ~ 28 Nisan 2013 Pazar

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2013 ~ Nis 28, 2013

En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 ilkbahar/Yaz koleksiyonuyla en renkli jean'i de mönüsüne ekliyor. 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulmasını hedefliyor. Neon renkleri koleksiyonda “bomba” etkisi yaratırken, Malibu ve Miami'den çıkıp gelen desen, baskı ve grafikler, İstanbul adalarının romantik denizcileriyle buluşuyor. En klasikten en çılgına tüm stillerin bir doz Akdeniz havasıyla karıştığı Mavi koleksiyonu, ismine inat yazın tüm renklerini kapsıyor.

Bohem ruhun temsilcisi Delidolu, 3 farklı yıkamayla geri dönen Boyfriend Kathy, renk ve desen patlaması yaşayan skinny Serena, bilekte biten Parizyen Beatrix, daracık ve seksi Adriana, şehir kızı Bella ve tabii ki efsanevi Lindy, Mavi kadınının her ruh haline hitap ediyor. Erkek koleksiyonunda ise Pierre ve Marcus, koyu ve orta yıkamalarıyla çabasız şıklığın temsilcisi oluyor. Skinny Jake, asi ve serseri Martin ve jean şort Nicholas, modern gezgin Mavi erkeğinin gardırobunun vazgeçilmezi oluyor.

Sezonun göze çarpan parçaları ise; neon koleksiyonu, batik jeanler ve yelekler, dantel blazer ceket, her dönemin modası jean gömlek, çapkın pololar, kadınlara özel premium jean koleksiyonu Mavi Gold’un birbirinden seksi modelleri, yaz beyazı keten koleksiyonu…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT