Değişmeyen Lezzetiyle Yepyeni Bir Melis

Değişmeyen Lezzetiyle Yepyeni Bir Melis

Alışveriş Alışveriş Rehberi Değişmeyen Lezzetiyle Yepyeni Bir Melis

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Melis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

Turşu deyince tazeliği ve gerçek turşu lezzetini bir arada sunan Melis Turşuları yenilenen imajıyla sofraların değişmez tamamlayıcısı olmaya devam ediyor. İzmir’in bereketli tarlalarından toplanarak mevsiminde en taze mahsulle hazırlanan Melis, yenilenen ambalajı ve değişmeyen tadıyla raflardaki yerini alıyor.

Geleneksel turşu tadını geçmişten bugüne değişmeyen en lezzetli haliyle sofralarla buluşturan Melis, sıcak ve modern çizgilere sahip yeni imajıyla farkını yine ortaya koyuyor. Sevgiyle ektiği ve özenle topladığı taptaze ürünlerini kısa sürede cam kavanozla buluşturan Melis Turşuları, geleneksel ruhu kaybetmeden tasarlanan ahşap desenli yeni etiketi ve doğallığı temsil eden yepyeni ambalajıyla raflarda.

Kornişon, salatalık ve çok çeşitli turşuların yanı sıra közlenmiş, konserve sebzeler ve zengin sos seçeneklerindeki iddiasını da yıllardır sürdüren Melis, deneyenlerin bir daha asla vazgeçemediği eşsiz lezzetleriyle mutfaklardaki önceliğini koruyor. Melis’in kurulduğu ilk günden bu yana lezzetinden ödün vermeyen tüm ürünleri yenilenen şık imajıyla birçok satış noktasında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Melis damaklarda klasikleşen özgün tadını bu kez, geleneksel dokuyu ve modern tasarım detaylarını harmanlayarak yenilenen yüzüyle her

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT