MERCİ Babacığım

Tarihler: 17 Haziran 2015 Çarşamba ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: MERCİ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2015 ~ Haz 22, 2015

Babanız için özel bir hediye arıyorsunuz ama biraz da anlamlı olmasını istiyorsunuz. O zaman neden sadece babanız olduğu için teşekkür etmiyorsunuz?

Tüm dünyada teşekkür etmenin en tatlı yolu olan Merci çikolataları, Babalar Günü’ne de anlam katıyor. Babanıza hediye edeceğiniz bir kutu Merci çikolata, hem bu özel günü tatlandırıyor, hem de anlamlı mesajınızı veriyor. Babanız için sizden alacağı bu kadar tatlı bir teşekkürden daha özel ne olabilir?

Altın renkli paketlere sarılmış, özenle seçilen malzemelerle hazırlanan Merci çikolataları, aynı kutuda birbirinden farklı lezzetler sunuyor. Merci kutularında, sütlü çikolatadan, kahveli ve kremalı sütlü çikolataya, fındıklı-bademli çikolatadan, bitter çikolataya kadar babanızın en seveceği tatlar buluşuyor.

Merci çikolataları, aldığınız bir hediyenin yanında Babalar Günü’ne anlam katarken, tek başına bile babanızı mutlu etmeye yetiyor. Siz de babanıza en özel hediyeyi verin... Sadece teşekkür edin...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT