Metalik Etki

Metalik Etki

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Ayakkabı ve çanta trendlerini özgün dokunuşlarıyla yorumlayan Tergan’ın, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan metalik dokunuşlar dikkat çekiyor. Birbirinden trendy spor ayakkabı modellerine ilham veren metalik detaylar, dore ve lamenin yanı sıra sezon modası rose gold yansımasıyla da hayat buluyor.

Tergan’ın 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan, yüksek tabanlı spor ayakkabılar, bu sezon da en gözde zamanlarını yaşıyor. Metalik yansımalara sahip koleksiyonda, modern tasarımlar ayrıntılarda hayat buluyor. Son iki sezondur altın çağını yaşayan metalik detaylara sahip ayakkabı modelleriyle, kadınlar bahar aylarını festival havasında geçiriyor.

Klasik ofis kıyafetini veya casual kıyafetini spor ayakkabılarıyla kombinleyen kadınlar, hem rahatlığı hem de şıklığı temsil ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT