Meyve bahçeleri Selva ile Ramazan sofralarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Meyve bahçeleri Selva ile Ramazan sofralarında

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 13 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Selva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Eyl 13, 2012

Ramazan 2012

Doğal meyve tozundan ürettiği meyveli irmik çeşitleriyle dünyada bir ilke imza atan Selva, Ramazan sofralarının değişmez lezzetleri arasına girdi.

Sektörün yenilikçi markası Selva, yeni ürünü olan doğal meyve tozu ve Anadolu Amber Durum Buğdayı irmiği ile ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle geleneksel Ramazan sofralarının değişmez tadı olmaya devam ediyor.

Vakumlanmış ambalajlarda sunduğu portakal, çilek, muz ve vanilyalı çeşitleriyle hafif, besleyici ve pratik irmik tatlılarının devrini başlatan Selva, ev hanımlarının da tatlı listesinde ilk sırayı aldı. Misafirlerinizin beğenisine sunabileceğiniz özel bir lezzet olan tatlılar, günün her saatinde tüketilebiliyor. Tatlılar, aynı zamanda Selva’nın doğal meyve tozu ve aromalardan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle de meyve şölenine dönüşüyor.

İlk günkü tazeliğini koruyor

Doğal meyve tozu kullanılarak üretilen Selva meyveli irmikler, sıcak Ramazan günlerinde çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkanı da sunuyor. Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temasını tamamen engelleyerek, ilk günkü tazeliğini 18 ay boyunca muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle meyve bahçeleri sofralara taşınıyor. Ayrıca Selva meyveli irmiklerle, meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT