Michael Kors Saatlerinde Canlı ve Sofistike Renkler Başrol’de

Michael Kors Saatlerinde Canlı ve Sofistike Renkler Başrol’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Michael Kors Saatlerinde Canlı ve Sofistike Renkler Başrol’de

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Michael Kors

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Michael Kors saatleri, modern ve yeni tasarımlarının çarpıcı şıklığıyla iddiasını gözler önüne seriyor.

Lüks Kış: Zengin kırmızı tonları ve altın ışıltısı sezonun ayrılmaz kombinasyonu arasında yerini alırken krokodil deri kayış ve sedefli kadranı ile elegant stilini ortaya koyuyor. Kış mevsiminin kar beyaz tonlarından ilham alan Norie modelinin kadranı, Lake ve Mini Darci modelinin ışıltılı bezel çevresi sayesinde gün boyunca şıklığınız her ortamda göz kamaştıracak.

Gece Pembesi: Yumuşak gölge tonları ve parlayan gecelerden ilham alan saat modeli, pembe altın ve metalin siyah-füme renklerinden ilham alarak yeni sezonda göz alıcılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor! Çift renkli kordon, Darci modeline sofistike bir görünüm kazandırırken; Norie modelinin pembe altın kordonu ve koyu siyah kadranı bir araya gelerek minimalist çizgisiyle saatseverlerin ilgi odağı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT