Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One S Türkiye’de!

Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One S Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One S Türkiye’de!

Tarihler: 03 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 03 Kasım 2016 Perşembe

Firma: Microsoft

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2016 ~ Kas 3, 2016

Microsoft’un yüzde 40 oranında küçülen ve yenilenen oyun konsolu Xbox One S, dünya ile aynı anda 2 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de de satışa sunuldu. 2 Ağustos’tan itibaren Türkiye’de piyasaya sürülen Xbox One S’in çıkışı 2 TB’lık Limited Edition sürümüyle olacak. Sınırlı sayıdaki bu ürünler sadece MediaMarkt mağazalarında satışa sunuluyor. Xbox One S, Bluetooth özelliğine sahip yeni nesil kumanda kolu, 4K ve HDR desteği ile oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

Microsoft’un Haziran ayında ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenen E3 oyun fuarında duyurduğu Xbox ailesinin yeni üyesi Xbox One S, 2 Ağustos’ta tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa çıktı. 4K ve HDR (Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme) desteği ile oyunculara kusursuz bir görüntü kalitesi sunan Xbox One S, Bluetooth özelliğine sahip yeni kumandası ile kullanıcılara hem konsolda hem PC’de harika bir kablosuz deneyim fırsatı sağlıyor. Önceki model Xbox One’a kıyasla yüzde 40 daha küçük tasarlanan ve eski konsollardaki güç ünitesini de cihazın içinde bulunduran yeni konsolun rengini Microsoft ‘’robot beyazı’’ olarak tanımlıyor. Türkiye pazarına 2 TB kapasiteye sahip özel ve sınırlı sayıda üretilmiş sürümle giriş yapan Xbox One S, 1.899 TL fiyat etiketiyle sadece MediaMarkt mağazalarında satışa sunuldu. Bu özel üretim konsollar aynı zamanda MediaMarkt’ın internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Eylül ayı itibarı ile ise 1 TB kapasiteli yeni Xbox One S modeli 1.699 TL fiyat etiketiyle satışa çıkıyor olacak.

Bluetooth Destekli Yenilenen Kumanda!
Xbox One S ile birlikte Xbox One kumandasının güncellenmiş sürümü oyunseverlere sunulan yenilikler arasında yer alıyor. Bluetooth desteğine sahip kablosuz kumanda ile kapsama alanı 5.5 metreye ulaşırken, oyuncular kumandayı Windows PC ile de kullanma fırsatı yakalıyor. Ayrıca konsol gibi beyaz renkte olan bu kumandanın arkasında dokulu tutma noktaları bulunuyor.

4K Desteği!
Yenilenmiş görsel tasarımın dışında, Xbox One S selefine göre birtakım teknik farklılıklar da içeriyor. Bunların en dikkat çekici olanı 4K Ultra HD video desteğiyle, hem oyun hem de video için getirilen HDR yetenekleri. Gears of War 4 ve Forza Horizon 3 gibi oyunlarda daha zengin, daha parlak renklerle oyunların görsel keyfini artarken, açık renkler ile koyu renkler arasında daha yüksek kontrast oranı sağlayan Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme teknolojisi ile oyunların gerçek görsel derinliğini ortaya çıkarıyor. Oyunseverler, 4K içerikleri Netflix ve Amazon Video ile çevrimiçi yürüterek Ultra HD Blu-ray filmleri Yüksek Dinamik Aralıklı Görüntüleme ile göz alıcı görsel kalitede izleme şansına sahip olacak.

“Amacımız daha kompakt ve şık bir konsol üretmekti”
Microsoft Türkiye Xbox Kategori Müdürü Necibe Özer yapmış olduğu açıklamada daha kompakt ve şık bir Xbox yapmak istediklerini, bunun yanı sıra pazarda HDR ve 4K videoya doğru olan eğilimi de gördüklerini dile getirdi. Özer sözlerine şöyle devam etti: “Konsolu güncellemeye karar verdiğimizde bazı yeni teknolojileri de kucaklama kararı aldık ve tüm bunları ürünün temel birer parçası hâline getirdik.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

xbox güzel olay
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT