Milimetric'den Cesur ve Şık Babalara

Alışveriş Alışveriş Rehberi Milimetric'den Cesur ve Şık Babalara

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Milimetric

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Haz 17, 2012

Bu yaz erkek modasına renkler hâkim oluyor. 2012 yazına incelen kravatlar, küçülen gömlek yakaları ve gömlek - çorap uyumu damga vuruyor. Kumaşı adeta vücudunuza giydiren Milimetric’in kişiye özel dikim rengârenk gömlekleri, renkli giyinmekten çekinmeyen cesur babaları sezonun en şık ismi yapıyor…

Dünyanın en kaliteli ipliklerinden üretilen kumaşların, vücudunuza mükemmel uyum sağladığını hayal edin. Üstelik adeta üzerinize giydirilen bu kumaşların, sezonun en moda renklerini ve modellerini taşıdığını… Şık erkelerin ilk tercihi, terzilik zanaatının modern temsilcisi Milimetric bu babalar gününde de sezon modasının öne çıkan detay ve modelleriyle mükemmel alternatifler sunuyor.

Sezonun en trend renkleriyle yaz coşkusunu vitrinlerine taşıyan Milimetric, sezonun modasını özel dikim gömleklerine de yansıtıyor. Bu sene erkek modasında kravatların daralıp, gömlek yakalarının küçüldüğünü anlatan Milimetric Kurucu Ortağı ve İmaj Danışmanı Kağan Gökalp’e göre bu yaz renkten korkmayan cesur Türk erkeklerinin yılı olacak. Gökalp, “2012 yaz erkek modasında kravatlar inceldi, gömlek yakaları ise bu incelmeyi taşıyacak şekilde küçülüyor. Sezonda canlı renkler öne çıkıyor. Özellikle yeşil, kırmızı ve kiremit tonlarındaki pantolonlar erkek modasındaki en belirgin renkler. Pantolonlarla zıt renklerin hâkim olduğu gömleklerin yanı sıra bu sezon sıkça karşılaşacağımız diğer bir ayrıntı ise iri desen ve iri kareli gömlekler olacak” diyor.

Sadelikten hoşlanan özellikle belirli bir yaşın üzerindeki erkekler için klasik mavi ve beyazın modasının hiç geçmediğini altını çizen Gökalp, “Bu sezon tabiî ki yine modanın olmazsa olmazı arasındaki beyaz ve mavi renklerle karşılaşacağız. Sadelikten vazgeçmek istemeyenler için bu renkler yine revaçta olacak” dedi.

Aksesuarda keten mendiller moda…
2012 aksesuar grubunda ise keten mendiller öne çıkıyor. Kenarı biyeli iki zıt rengin hakim olduğu keten mendillerin bu senin en sık rastlanacak aksesuar eğilimlerinden biri olduğunu anlatan Gökalp, “Erkek modasında kenarı biyeli, iki renkli mendillere çok sık rastlayacağız. Ayrıca hırka ve süveterlerde bu sezon sık kullanılacak. Ayakkabıda ise bağcıksız modeller ve taş rengi çok moda” diyor.

Kıyafet kombinlerinde ise bol renkli ancak birbirini tamamlayan parçaların göze çarpacağını anlatan Gökalp, “Bu yaz gömlek – çorap renkleri aynı olacak. Bu uyumu ayakkabı ceket ya da süveter kombinlerinde de göreceğiz. Bu İtalya’dan yayılan bir akım ancak kısa zaman içinde Türk erkekleri tarafından da benimsendi” diyor.

Kullandığı kaliteli malzemeleri ile kişiye özel smokin, ısmarlama gömlek ve takım elbise hazırlayan Milimetric hakkında daha fazla bilgi almak için www.milimetric.com adresi ziyaret edilebilir, 0212 224 78 50 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT