Miniklere Yeni Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Hediyesi Optimum’dan

Miniklere Yeni Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Hediyesi Optimum’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Miniklere Yeni Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Hediyesi Optimum’dan

Tarihler: 05 Eylül 2016 Pazartesi ~ 05 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2016 ~ Kas 5, 2016

Hem alışveriş yapma hem de düzenlemiş olduğu etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli zaman sunan İstanbul, Ankara ve İzmir Optimum Outlet ve Adana Optimum Alışveriş Merkezleri çocuklara özel düzenlediği kampanya ile mutlu bir okul dönemine merhaba diyor. Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk hediyelerini Optimumlardan alacak çocuklar uzun bir yaz tatilinin ardından heyecanlı döneme keyifli bir başlangıç yapıyor.

Yıl içinde sürpriz hediyeler, kampanyalar, etkinlikler ve fırsatlarla ziyaretçilerinin yüzünü güldüren Optimumlar, bu kez minik misafirlerini okula dönüş hediyeleriyle mutlu ediyor. İstanbul Optimum Outlet hafta içi günlerde aynı gün içerisinde, toplamda 250 TL alışveriş yapan Optimum Club üyelerine 1 adet okul çantası hediye ederken, Ankara Optimum 19-23 Eylül tarihleri arasında aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerine okul çantası hediye ediyor. Sürpriz hediye kampanyaları Adana ve İzmir de de miniklerle buluşuyor. Adana ve İzmir Optimum hafta içi günlerde geçerli olan kampanya kapsamında tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan 3-6 yaş ve 7-12 yaş arası minik misafirlerine sürpriz okul hediyeleri armağan ediyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir Optimum Outlet ve Adana Optimum Alışveriş Merkezleri her dönem başında yaşanan tatlı alışveriş telaşına düzenlemiş olduğu okula dönüş kampanyası ile katkıda bulunuyor. Siz alışveriş yaparken, hediyeyi çocuğunuz kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT