Miniklerin En Yakın Arkadaşı Olmaya Geliyor

Miniklerin En Yakın Arkadaşı Olmaya Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Miniklerin En Yakın Arkadaşı Olmaya Geliyor

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Giochi Preziosi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

Giochi Preziosi miniklere en yakın dostları olacak sevimli bir arkadaş sunuyor: Canım Köpeğim. İnteraktif Oyuncak kategorisinde ödül kazanan Canım Köpeğim’in tıpkı gerçek bir köpek yavurusu gibi nefes alırken karnı haretket ediyor ve burnuna dokununca tepki veriyor. Gözleri açılıp kapanıyor, kafasını oynatıyor ve gıdıklandığında mutlu oluyor.

Üstelik susadığında biberonu ile besleniyor. Yumuşacık gövdesiyle başka hiçbir oyuncak köpeğe benzemeyen ödüllü Canım Köpeğim, tıpkı gerçek bir köpek yavrusu gibi sadık, cana yakın ve sevgi dolu. 3 yaş ve üzeri çocuklar için ideal olan Canım Köpeğim, miniklere gerçek bir köpek yavrusunun bakım deneyimini yaşatırken, hayvan sevgisi, sahiplenme, ilgi ve şefkat duygularını da aşılıyor.

Giochi Preziosi gerçek bir köpek yavrusunun tüm özelliklerine sahip benzersiz bir oyuncak sunuyor: Little Live Pets Canım Köpeğim. Çocuklara hayallerindeki sevimli köpek yavrusunu sunan Canım Köpeğim, tıpkı gerçek bir köpek yavrusu gibi sadık, cana yakın ve sevgi dolu. Miniklere gerçek bir köpek yavrusunun bakım deneyimini yaşatırken, sorumluluk duygusunu geliştiren Canım Köpeğim, çocuklara sahiplenme, ilgi ve şefkat duygularıyla birlikte hayvan sevgisi de aşılıyor. Minikler en yakın arkadaşları olacak bu oyuncakla eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor.

Tıpkı gerçek bir köpek yavrusu gibi nefes alırken karnı hareket eden, sesler çıkaran, uyuyan ve gözünü açıp kapatabilen Canım Köpeğim burnuna dokununca tepki veriyor. Başını sağa sola oynatıyor, acıkınca ve susayınca biberonuyla beslenebiliyor ve gıdıklayınca mutlu oluyor. Yumuşacık gövdesiyle hiçbir oyuncak köpeğe benzemeyen ve İnteraktif Oyuncak kategorisinde ödül kazanan Canım Köpeğim, çocukların en yakın dostu olmaya aday. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan Canım Köpeğim, 1 Biberon, 1 Tasma ve 1 Sahiplenme Sertifikası ile 299,90 TL’ye alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT