Mobilya’da Yılbaşına Özel '3 Al 2 Öde' Dönemi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mobilya’da Yılbaşına Özel '3 Al 2 Öde' Dönemi

Tarihler: 18 Aralık 2012 Salı ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Evgör Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2012 ~ Ara 31, 2012

Evgör Mobilya, yılbaşına özel “3 al 2 öde” kampanyası başlattı. 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada firma, müşterilerine farklı paket seçenekleri sunuyor. Buna göre yemek odası, yatak odası, oturma grubu, köşe takımı ve TV ünitesi gibi ürün karmalarından oluşan 3’lü paketlerden herhangi birisini satın alanlar, sadece 2 ürün fiyatı ödüyor. Kampanyadan yararlanarak mobilyalarını bugünden satın alanlar, dilerlerse Evgör’ün “Emanet Sistemi” hizmetinden ücretsiz yararlanıp, ürünlerini istedikleri herhangi bir tarihte teslim alabiliyor.

Yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, 2013’e sayılı günler kala avantajlı bir kampanya başlattı. Firmanın, yatak odası, yemek odası, oturma grubu ve TV ünitesinden birisine ücretsiz sahip olma fırsatı sunduğu “3 Al, 2 Öde” kampanyası 31 Aralık 2012 tarihine kadar devam ediyor.

Kampanya dahilinde örneğin 1.790 TL’ye satışa sunulan Evgör Smart Koltuğa, 960 TL değerindeki Martin Köşe Takımına, 1.290 TL’lik Relax Köşe Takımına ya da fiyatları 790 TL ile 1.565 TL arasında değişen TV ünitelerine bedavaya sahip olmak mümkün. Evgör Mobilya’nın yılbaşı fırsatından yararlanmak isteyenler İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir.

Yurt içinde her noktaya ücretsiz teslimat yapan Evgör’ün “3 Al, 2 Öde” kampanyası hakkında detaylı bilgi için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT