Moda Tutkunlarının Sevgililer Günü Hediyesi V2k Designers’ta...

Moda Tutkunlarının Sevgililer Günü Hediyesi V2k Designers’ta...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Moda Tutkunlarının Sevgililer Günü Hediyesi V2k Designers’ta...

Tarihler: 06 Şubat 2017 Pazartesi ~ 06 Nisan 2017 Perşembe

Firma: V2k Designers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Dünyaca ünlü tasarımcı ve markaların en özel tasarımlarını bir araya getiren V2K designers, moda tutkunu sevgilisine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenler için birçok farklı seçenek sunuyor. V2K designers’ın zengin koleksiyonunda yer alan birbirinden özel tasarımların yanı sıra kadınların en büyük tutkusu ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, unutulmayacak Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alıyor.

V2K designers, dünya modasının öne çıkan trendlerini yansıtan, stilinizle her daim bir adım önde olmanızı sağlayacak hediye alternatifleri ile Sevgililer Günü’nün de vazgeçilmez adresi... Cazibeli kırmızılar, güçlü bordolar, kış look’larının hakim rengi griler ve her zaman çekici siyahlar V2K designers koleksiyonunda en son moda tasarımlarla buluşurken, sokak modasının ve özel davetlerin etkileyici elbiseleri dikkat çeken hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Kate Moss’un Equipment için hazırladığı, kendi tarzını yansıtan gömlekler de şehirli ve modern kadına sunulacak en tarz hediye olarak öne çıkıyor.

En son moda aksesuarlar da V2K designers’larda
Sezona damgasını vuran ve Türkiye’de ilk kez V2K designers’larda satışa sunulan Kendall + Kylie ayakkabılar süet, ipli, kalın topuklu, stiletto ve diz üstü çizmeleriyle şehirli kadının stilini tamamlayacak bensersiz hediye alternatifleri oluyor. Manu Atelier’in modern kadına karakteristik bir silüet katan yeni sezon çantaları, özellikle piton modelleri ile dikkatleri çekerken, cool ve şık Helene Berman şapkalar ve Maison Fabre deri eldivenler en sade stile bile güçlü bir ifade katacak seçenekler olarak Sevgililer Günü hediye listesinde üst sıralarda yer alıyor.

V2K designers, dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları, aksesuar, ayakkabı ve çantalarını moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor...

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT