Modanın Nabzı Boyner’de Atıyor

Modanın Nabzı Boyner’de Atıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modanın Nabzı Boyner’de Atıyor

Tarihler: 04 Ekim 2017 Çarşamba ~ 04 Aralık 2017 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2017 ~ Ara 4, 2017

Boyner dünyaca ünlü markaların koleksiyonları ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçeneklerle yeni sezona güçlü bir giriş yapıyor. Boyner, her sezon olduğu gibi bu sezonda da birbirinden farklı hikayelerden oluşan iddialı ve çarpıcı koleksiyonlarla modaya yön veriyor. Modern hayatın içinde hayatın ritmine uyan ve günün akışını bölmeden geceye uzanan anahtar parçalarla hayatı kolaylaştırıyor.

Black Pepper 2017-18 sonbahar kış koleksiyonu, Kaplanın yılı, Romantik kamuflaj ve Hayalperest olmak üzere üç temayla sezona giriş yapıyor. Kaplanın yılında, japon ezgilerinden yola çıkarak yaratılan kaplan deseniyle Rock chic havasıyla cool görünüm yansıtılıyor. Romantik kamuflaj hikayesinde askeri desenler tercih edilirken Hayalperest de ise galaksi ve yıldızlardan yola çıkılıyor. Koleksiyonda tshirt, sweatshirt, yıkamalı denimler, kumaş pantolonlar, eteklerle, örme ve dokuma elbiseler markanın rock havasına uyum sağlıyor. Dış giyimlerde kaşe, metalik yüzeyli polyester kumaşlar ve peluş kumaşlar kullanılıyor. Gümüş, gold ve metalik yüzeyler koleksiyonun tamamında yer alıyor. Baskılı şifon etekler, kazaklar ve parkalar hem feminen hem de sokak stilini yakalıyor.

Fabrika 2017-18 sonbahar kış koleksiyonu çiçek desenlerinin birarada bulunduğu floral güzellik, çalışan sofistike kadının güçlü duruşu modern natürmort ve ikonik etki olmak üzere üç temadan oluşuyor. Floral güzellik temasında, gonca gül bahçelerinden ilham alınıyor. Soft pembe ve pastel kırmızı tonları birleşerek romantik ve feminen parçalar oluşturuluyor. Modern natürmort temasında, şehirli, güçlü kadının maximalistlikten minimal form dönüşümleri yansıtılıyor. İkonik etki ise gösterişli tüylü formların, geometrik desenlerlerin esintileriyle bir stil oluşturuluyor. Nefti yeşili siyahla, lacivert ise yanık turuncuyla harmanlanıyor. Sezon trendlerinden pilili midi etekler, zarif detaylarla bezeli beyaz gömlekler, cullottes pantalonlar, geometrik ve çiçek baskılı elbiseler, metal zincir detaylı bluzlar, tüylü trikolar dikkat çekiyor.

House of Camellia House of Camellia zarif ama gösterişli, şık ve modern bir kadın yaratarak ofis stilini yeniden yorumluyor. Koleksiyon Ofis günleri, Kış denizi, Kış grisi ve Camel temalarından oluşuyor. Siyah ve beyazı patlayan sarı gibi alışılmışın dışında renklerlei harmanlayarak leopar deseni günlük hayatın sıradanlığından uzak noktaya taşıyor. Geometrik seramik desenler ile renk skalasındaki klasik detaylar heyecan uyandırıyor. Kış grisi ve Camel teması şömine karşısında geçirilen sıcak bir kış akşamını anımsatıyor. Soğuk ve tok gri tonlarını sıcak Camel tonları ile birleştirip House of Camellia kadının zarifliğini temsil eden dantel ya da parlak zincir detaylar kullanılarak süsleniyor.

Limon kadını Rustik sonbahar, Sonbahar bahçesi ve Derinyeşil temalarıyla 2017-18 sonbahar kış sezonunda güçlü bir giriş yapıyor. Rustik sonbahar temasında sonbaharın gelişiyle renk değiştiren doğadan ilham alınıyor. Doğada görmeye başladığımız kızıllar, turuncu ve sarılar koleksiyonda detay, baskı ve desenlerde kullanılıyor. Sonbahar bahçesi hikayesinde çiçek bahçelerinin gece görünümünden ilham alınıyor. Derin yeşilde kışın griliğinde bile yeşilliğini ve tazeliğini koruyan bir ormanın gecesi ve gündüzü hayal ediliyor. Gündüzleri temsil eden soğuk yeşilleri, geceyi ve ayı temsil eden siyah ve ekrularla birleştiriliyor. Limon kadın koleksiyonunda gömleklerde viskon kumaşlar, elbiselerde kışa uygun ağırlıkta belmando kumaşlar ve kolay giyimli silüetler tercih ediliyor. Trikolarda yumuşak tuşe hissine dikkat ederek viskon, koton ipliklerin kullanımının yanında koleksiyona cashmere-like ürünler de yerleştiriliyor.

T-Box ruhunu yansıtan renkli t-shirtler ve sweatshirtler, eğlenceli trikolar, sezonun trendi patch ve yıpratma detaylı denimler ön plana çıkıyor. Bu parçalar koleksiyonun temasına uygun renk renk atkı, bere ve eldivenlerle kombinlenebiliyor. Active spor koleksiyonu spor severlerin favorisi olacak rahat tasarımlarla öne çıkıyor. Ayrıca T-Box bu yıl ilk kez pijama koleksiyonu hazırladı.

Renkleri cesur bir şekilde kullanarak, farkını tarzıyla ortaya koymayı sevenlere özel Boyner Fresh Sonbahar kış koleksiyonu oldukça iddialı.

Zıtlıkların ve heyecanlı yaşamın merkezi şehirler Swarovski’nin Urban Fantasy Koleksiyonuna ilham veriyor. Farklı renk ve versiyonları ile birlikte koleksiyonda kolye, bilezik, yüzük, telefon kılıfı, saat, anahtarlık, kalem gibi yaklaşık 500 aksesuar bulunuyor. Koleksiyonda huzur veren mavi ve yeşil tonlarından oluşan bir renk paleti doğaya atıf yapıyor.

Mevsim geçisinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz trençkot ve ceketler, çanta ve ayakkabı modelleri, kendinizi özel hissettirecek göz alıcı aksesuarlar ve çok daha fazlası Boyner’de alışverişi keyife dönüştürüyor.

Ürün ve marka zenginliğiyle her mevsimde keyifli alışveriş deneyimi sunan Boyner; Beymen, US Polo, Mavi, Koton, Twist, Network, T-Box, İpekyol, Batik, Beymen Business, Beymen Studio, Vero Moda, Pierre Cardin, Dockers, İnci, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Kemal Tanca, Divarese, Camper, Vakko, Clarks, New Balance, Cotton Bar, Birkenstock, Nine West gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 94 mağazasında ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT