Modanın Öncüsü Ted Baker Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modanın Öncüsü Ted Baker Türkiye’de!

Tarihler: 10 Aralık 2013 Salı ~ 10 Şubat 2014 Pazartesi

Firma: Ted Baker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2013 ~ Şub 10, 2014

Dünyaca ünlü İngiliz markası Ted Baker ; çarpıcı renklerin ,nefes kesen baskıların ve özel kumaşların yer aldığı iddialı koleksiyonu ile İstanbul ve Ankara’da kapılarını açtı.

Geleneksel Türk çarşılarından ve klasik İngiliz tarzından ilham alarak tasarlanan Ted Baker koleksiyonları; Ankara’da Panora AVM, İstanbul’da ise Brandroom Courtyard adreslerinde modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Ted Baker Sonbahar-Kış kadın koleksiyonunda, klasik ve modernin iç içe geçtiği nostaljik bir hava eserken, renk paletinde ise nu tonlar, kırmızı ve yeşil renkler öne çıkıyor.

Erkek koleksiyonlarının da yer aldığı Ted Baker mağazalarının dekorasyonları ise çok dikkat çekici.

Ted Baker Panora AVM mağazası Londra metrosunu andırırken ,çelik işçilikler, fener avizeler ve koyu rustik ahşap döşemeler mağazaya çok farklı bir hava katıyor.

İç mimarisinde geleneksel pazar yerlerinden esinlenilirken ahşap masalar ve sandıklar aksesuarları sergilemek için kullanılıyor.

Merdiven boyunca uzanan eski tip kolyeler, ipek püsküllü abajurlar ve zengin dökümlü kumaşlar ile birlikte kullanılan Türk çinileri dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT