Modayı, Galaxy Note 3 ile Moda Tutkunlarından Takip Et

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modayı, Galaxy Note 3 ile Moda Tutkunlarından Takip Et

Tarihler: 21 Ekim 2013 Pazartesi ~ 21 Aralık 2013 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2013 ~ Ara 21, 2013

Yenilikçi özelliklerinin yanı sıra, zarif ve şık tasarımı ile moda ve trendleri yakından takip eden kullanıcıların beğenisini toplayan Galaxy Note 3, Moda Haftası’nda boy gösterdi.

Samsung Electronics; teknolojinin yanı sıra, tasarımı da odak noktasına koyan ve trendleri yakından takip eden kullanıcılara hitap eden Galaxy Note 3’ü, Moda Haftası takipçileriyle buluşturdu. Galaxy Note 3, moda tasarımcılarının ve blog yazarlarının dinamik temposuna ayak uyduruyor. Bu sayede moda tutkunları, Galaxy Note 3 ile kombinlerini tamamlayabiliyor, günlük işlerini takip edebiliyor, fotoğraflar üzerine yaratıcı notlar alabiliyor ve ilham alıp anında içerik üretebiliyorlar.

Zehra Elif Taş: “Karalama Defteri özelliği sayesinde fotoğraflarımı süsleyerek paylaştım”
Hayalini kurduğu moda sektörünü, kişisel ve profesyonel yetenekleri ile harmanlayarak moda danışmanı olarak kendine başarılı bir yol çizen ve aynı zamanda İstanbul Moda Akademisi’nde eğitmenlik yapan, Zelfist.com’un kurucusu Zehra Elif Taş, Galaxy Note 3’ü Moda Haftası’nda deneyimleyenler arasında yer alıyor. Defilelerde fotoğraf çekmenin hız gerektirdiğini dile getiren Taş; “Hızlı olmanız ve modeli yürürken çekmeniz gerekir. Fotoğraf bulanık çıkarsa, işinize yaramaz. Galaxy Note 3, 13 megapiksel kamerası ve farklı çekim modlarıyla defile sırasında fotoğrafları anında yakalamamı sağladı” dedi. Yeni S pen sayesinde fotoğraflar üzerinde notlar almak ve çizimlerle süslemek mümkün. .

Nil Ertürk: “Galaxy Note 3; hem fotoğraf makinem, hem defterim, hem de ajandam”
Moda Haftası temposuna Galaxy Note 3 ile uyum sağlayan bir diğer isim ise; aralarında İtalyan Vogue, İspanyol Elle gibi dergilerin de bulunduğu pek çok uluslararası mecrada adından söz ettiren Nil Ertürk. 2009 yılında kendi moda blogunu açan, 2011 yılında ise Story of My Closet adındaki online mağazasını açıp, beğendiği ürünlerin satışını yapmaya başlayan Nil Ertürk, stilist olarak moda dünyasında iz bırakmaya devam ediyor. Galaxy Note 3’ün bir blog yazarının bütün ihtiyaçlarına cevap verdiğini belirten Ertürk, deneyimini şöyle ifade ediyor: “Geniş ekran, HD kamera, fotoğraf çekme ve internet sayfaları üzerine kişisel notlar alıp yorum yazma ve anında sosyal medya hesaplarından gönderebilme tam ihtiyacım olan özellikler. Note 3’ün en eğlenceli tarafı, Moda Haftası boyunca çektiğim kareleri S Pen ile eğlenceli bir şekilde farklılaştırabilmem oldu. Fotoğrafların üzerine kişisel notlar yazıp paylaşmak, benim için çok özel ve yaratıcılığımı ortaya çıkartabileceğim bir deneyimdi. Koşturma içerisinde yanımda fazla eşya taşımayı sevmiyorum. Galaxy Note 3; HD kamerası ile fotoğraf makinem, S Note ile defterim ve S pen´i ile ajandam olarak tek başına bana hem yer, hem de zaman kazandırdı.”

Ayhan Yetgin: “Galaxy Note 3, tasarımlarınızı tamamlıyor”
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, tekstil ve moda tasarımı eğitimi aldıktan sonra tasarımcı kimliğiyle moda dünyasına adım atan ve uluslararası platformlarda geçerli ödüllerinin yanı sıra, 2010 İTKİB Koza Genç Modacılar Yarışması’ndaki deri koleksiyonuyla, Sex and The City'nin kostüm tasarımcısı Patricia Field'in favorisi olan Ayhan Yetgin, Moda Haftası’nda Galaxy Note 3’ü deneyimleyen isimlerden biri oldu. Yetgin, Galaxy Note 3 deneyimini şu şekilde ifade etti: “Fotoğrafları anında kesip düzenleyebilmek, tasarımın bitmiş halini görebilmek ve Galaxy Note 3’ün size çizim yapma şansını vermesi en sevdiğim özellikler oldu. Galaxy Gear’in Note 3 ile eş zamanlı çalışması ve tüm işlerimi takip etmemi sağlaması ise, deneyimin en eğlenceli yanıydı.”

Moda Haftası katılımcıları, Galaxy Note 3 ile buluştu
Yeni Galaxy Note 3 ve Gear; 7 ve 10 Ekim günlerinde, Vogue tarafından House Cafe Ortaköy’de, Moda Haftası katılımcılarına yönelik düzenlenen Lounge etkinliğinde, Moda Haftası modelleri tarafından sergilendi. Katılımcıların beğenisini toplayan Galaxy Note 3; Jet Siyah, Klasik Beyaz ve Uçuk Pembe renk seçenekleri ile farklı zevklere hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT