Modayı Takip Eden Babalara Özel Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modayı Takip Eden Babalara Özel Hediyeler

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Geniş ürün yelpazesiyle erkeklerin de tarzına hitap eden Tergan, modayı yakından takip eden ve konforuna önem veren erkekler için Babalar Günü’nde özel hediye alternatifleri sunuyor. Tergan koleksiyonunda yer alan erkek loaferlar ve sandaletler yaz boyunca ayakların rahat etmesini sağlıyor. Loaferler, kendini her zaman genç hisseden babalara hem günlük hayatlarında hem de seyahatler de eşlik ediyor. Tergan erkek sandalet tasarımları ise yazın enerjisini ve sıcaklığını hissetmek isteyen babaların gönlünü çalıyor. Özel günlerin vazgeçilmezi olan klasik siyah deri ayakkabılar ve makosenler, Babalar Günü’nde hediye seçmekte zorlananların işini kolaylaştırıyor.

İş seyahatlerinin vazgeçilmezi
Tergan koleksiyonunda yer alan iş çantaları, uzun seyahatlerin en özel aksesuarı oluyor. El işçiliği ile üretilen deri çantalar, rahat kullanımının yanında, şık görüntüsüyle de erkekleri cezp ediyor. Babalarına unutulmaz ve özel bir hediye vermek isteyenler Tergan’ın çanta koleksiyonundan birisini seçebiliyor.

Biri babanıza, biri kendinize…
Tergan’ın ayakkabı, çanta ve kemer olmak üzere yeni sezon koleksiyonundan babasına en uygun ürünü almak isteyenler, % 60 indirim fırsatından da yararlanarak kendi ayakkabı dolabına da yeni bir ürünü ekleyebiliyor. Kadın koleksiyonunda, sandalet, terlik, stiletto, dolgu topuk ayakkabı, clutch ve kol çantası olmak üzere geniş bir ürün seçeneği bulunurken, erkek koleksiyonunda da ayakkabıların yanı sıra evrak ve seyahat çantaları dikkat çekiyor.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT