Modern Mutfakların Vazgeçilmezi Vanucci Zaffiro

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modern Mutfakların Vazgeçilmezi Vanucci Zaffiro

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Firma: Vanucci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Eyl 21, 2014

.Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Zaffiro ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Farklı mekanlar ve farklı zevkler için sunduğu zengin ürün ve çözümlerle, şıklık ve doğallığı bir arada sunan Vanucci, entegre kulplu tasarımı ile dikkat çeken Zaffiro ile dekorasyonda sade, modern ve minimalist tarzı sevenlerin gözdesi olacak.

Özgün tasarımlarıyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci, yeni modeli Zaffiro ile sadeliğin zarafetini yeniden yorumluyor. Ahşap görünümü ve yalın çizgileriyle beğeni toplayan model, her zevke uygun renk alternatifleriyle sade ve modern bir görünüm sunuyor.

Şık tasarımı ile göz dolduran Zaffiro, geniş tezgah altı çekmeceleri ve kullanışlı kiler dolaplarıyla fonksiyonelliğin yanı sıra kullanıcılarına geniş alanlar da sağlıyor. Kapağın yalın ama 3 boyutlu tekstür doku çizgisini bozmadan iç yüzeyinde konumlandırılan enterge kulplar ise tasarımın modern çizgilerini tamamlıyor.

Senkronize melaminize yüzeyi (3 boyutlu ahşap doku hissi) ile doğallık hissini mutfaklara taşıyan Zaffiro, 4 adet renk seçeneği sunuyor.

Modern ve sade çizgileriyle dikkat çeken Zaffiro, şık ve fonksiyonel tasarımıyla evlerin cazibe merkezi olan mutfakları yaşan alanı haline getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT