Molped’den Kadınlara Özel ‘İnce’lik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Molped’den Kadınlara Özel ‘İnce’lik

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Molped

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Yine Molped...Yine En Kuru... Şimdi De En İnce.

Türk kadını ile özdeşleşen ve sektördeki tüm dengeleri değiştiren Molped, Türkiye’nin en ince pedi ile yine iddiasını ortaya koydu.

Yenilenen logosu ve ambalajı ile daha modern bir kimliğe kavuşan Molped, yenilenen ürünü Molped Ultra ile kadınların özel günleri için daha üstün koruma sunuyor. Türkiye’de ilk defa 2 mm’den ince ped rahatlığını tüketici ile buluşturan Molped, Türkiye’nin en kuru pedi olma iddiasını da sürdürerek “Kuruluk Garantisi” sloganını paketlerine taşıyor.

2 mm’den ince dokusu ile Türkiye’nin en ince pedi Molped Ultra, kadınların özel günlerinde yaşadıkları tüm sıkıntılara son veriyor. Özel tasarlanmış emici bölgesi ile sıvıyı içine hapsedip sıvının tekrar cilde temas etmesini engelleyerek gün boyu kuruluk garantisi sunuyor.

Aktif, kalite ve yüksek standart arayan, hareket özgürlüğü isteyen kadınlar için yaratılan yeni Molped Ultra, gümüş renkli ambalajları ve ürün varyant renklerini öne çıkaran özel renkli kristalleri ile “Molped İle Hep Daha İyiye…” sloganını pekiştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT