Molton Brown ile Kışa Sıcak ve Romantik Bir Merhaba

Alışveriş Alışveriş Rehberi Molton Brown ile Kışa Sıcak ve Romantik Bir Merhaba

Tarihler: 14 Aralık 2012 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Molton Brown

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2012 ~ Şub 14, 2013

Kurulduğu günden bu yana keyfi ve lüksü bir arada sunan, farklı coğrafyalardan elde ettiği bitki esansları ve egzotik yağları ustalıkla harmanlayarak yarattığı birbirinden özel şampuanları, el kremleri ve jelleri, vücut losyonları ile kalpleri fetheden Molton Brown birbirinden özel ürünleri ile kışın hassaslaşan cildiniz için en iyi bakımı sunuyor.

Eşsiz içerikler ile hazırlanan, özel el yapımı kavanozunda sunulan Molton Brown mumları ise evinizde romantik bir ortam yaratıp sevdiklerinizle geçirdiğiniz mutlu anlarınızda size eşlik ediyor.

Teninizde okaliptüs etkisini hissedin...

Warming Eucalyptus duş jeli kış aylarında sıcacık ve rahatlatıcı bir banyo keyfi vadediyor. İçeriğinde bulunan okaliptüs yağı cildi canlandırmaya yardımcı olurken buğday proteini yumuşaklık ve tazelik katıyor. Güçlü mentol aroması ise tıkanan göğsünüzü açıp, rahatça nefes almanızı sağlıyor.

Warming Eucalyptus&Ginger vücut peelingi saf okaliptüs yağı, zencefil kökü ve deniz tuzlarının karışımından oluşan içeriği sayesinde vücudunuzu ölü derilerden arındırıp bakımlı ve ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Tazeleyen etkisi ile de yorgunluğunuzu alıp sizi güne zinde bir başlangıç yapmak için hazırlıyor.

Soğuk kış gecelerinde keyifli anlar yaratmak için Molton Brown mumlarını keşfedin...

Üst notalarında bergamot ve mandalina, orta notalarında sedir ağacı ve paçuli, temel notalarında ise baş döndüren benjoin ve vanilya içeren Night Tempest mum zengin aroması ve eşsiz kokusu ile soğuk kış gecelerinde keyifli anlar yaratmak için ideal... İngiltere’de özel olarak tasarlanan el yapımı kavanozunda sunulan bu mum ile evinizde büyülü bir ortam yaratın...

Daha fazla bilgi ve online alışveriş için : www.mbturkey.com

Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği

Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Basın bülteni içerisinde adı geçen ürünlerin tavsiye edilen son kullanıcı fiyat bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Warming Eucalyptus Bath&Shower Therapy: 65 TL
Warming Eucalyptus&Ginger Salt Scrub: 145 TL
Night Tempest Medio Candela: 150 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT