Molton Brown ile Yaz Enerjisini ve Işıltısını Teninizde Hissedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Molton Brown ile Yaz Enerjisini ve Işıltısını Teninizde Hissedin

Tarihler: 09 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Firma: Molton Brown

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 9, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Dünyanın dört bir yanındaki farklı coğrafyalardan elde ettiği benzersiz içeriklerle yarattığı özel şampuanları, vücut losyonları, el sabunları, kremleri ve bakım ürünleri ile tanınan Molton Brown güneşin ışıltısını ve enerjisini teninizle buluşturuyor.

Menekşe yaprağı, kasnı ve cempaka ekstraktının eşsiz birleşiminden oluşan ‘Travel Reviving Cempaka’ vücut şampuanı ve losyonu bu yaz tatil seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak. Muhteşem kokusu ile ‘Travel Reviving Cempaka’ vücut şampuanı, yolculuk sonrası teninizi ve ruhunuzu rahatlatıp, özel içeriği sayesinde tüm yorgunluğunuzu alıyor. ‘Travel Reviving Cempaka’ vücut losyonu ise, seyahat öncesi ve sonrası cildinizi canlandırıp nemlendiriyor. Bu ikili uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından sizi yeni güne hafiflemiş ve tazelenmiş olarak başlamak için en iyi şekilde hazırlıyor.

Amazon çarkıfelek çiçeği, ylang ylang ve cildin en iyi şekilde nemlenmesine yardımcı olmak için pamuk sütü ‘Celestial Maracuja’ duş kreminde birleşerek harika bir deneyim vadediyor. Bu duş kremi ayrıca cildinizi baş döndürücü bir koku ve ipeksi bir dokunuş ile buluşturuyor. Doğal bitki özleri ve egzotik kokusu ile ‘Celestial Maracuja’ vücut nemlendiricisi ise duş kremi ile harika bir ikili oluşturarak, kolayca emilen organik yapısı sayesinde cildinize kadifemsi bir görünüm ve mükemmel bir yumuşaklık kazandırıyor. ‘Celestial Maracuja’ vücut parlatıcı krem ise plajda ya da yaz akşamlarında teninize ışıl ışıl bir görünüm katarak soluklaşan cildinize doğal bir parlaklık katıyor. Ayrıca çarkıfelek çiçeği, Şili yabangülü yağı ve organik ham şekerin harmanlanması ile oluşan birleşimi, ölü cilt hücrelerini dökerek vücudunuzu canlandırıyor ve yumuşacık yapıyor.

‘Enlivening Toko Yuzu’ vücut şampuanı ile keyifli bir banyo ritüeli yaşamaya hazır olun. Geleneksel mistik törenlerde kullanılan Japon bitkisi toko yuzu mevyesi içeren bu özel vücut şampuanı cildinizi canlandırıp enerjinizi artırmakla kalmıyor özel formülü sayesinde nemlendiriyor ve bakım yapıyor. ‘Enlivening Toko Yuzu’ vücut losyonu ise teninize tarifsiz bir yumuşaklık katarken, antioksidan özelliği sayesinde cildinize eşsiz bir koruma sağlıyor.

‘Ultrasmooth Coco de Mer’ serisi hindistan cevizi, bal ve yasemin karışımı ile sizi tropik adalara doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.

Hindistan cevizi özü ve bal karışımı ile yaseminin çarpıcı kokusu sayesinde ‘Ultrasmooth Coco de Mer’ vücut şampuanı cildinizi temizlerken canlandırıyor ve muhteşem kokusu ile teninizi uzun saatler sarmalıyor. Özel ve yumuşak formülü ile ‘Ultrasmooth Coco de Mer’ vücut losyonu ise cildiniz tarafından hemen emiliyor. Böylece teniniz nemini koruyup sürekli canlı, yumuşak ve pürüzsüz görünüyor.

Daha fazla bilgi ve online alışveriş için : www.mbturkey.com

Kargo ve Hediye Paketi Seçeneği

Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Ayrıca bu özel ürünleri hediye etmek istediğinizde siparişiniz sırasında ‘hediye paketi’ seçeneğini işaretlemeniz yeterli! Molton Brown sizin için ürünleri Londra’dan gelen özel paketler ile şık bir hediyeye dönüştürüyor ve istediğiniz adrese teslimini gerçekleştiriyor.

Basın bülteni içerisinde adı geçen ürünlerin tavsiye edilen son kullanıcı fiyat bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Travel Reviving Cempaka Bath & Shower : 55 TL
Travel Reviving Cempaka Body Lotion : 55 TL
Celestial Maracuja Shower Creme : 95 TL
Celestial Maracuja Body Souffle : 120 TL
Celestial Maracuja Sugar Polish : 120 TL
Enlivening Toko Yuzu Bath & Shower : 55 TL
Enlivening Toko Yuzu Body Lotion : 55 TL
Ultrasmooth Coco de Mer Bath & Shower : 55 TL
Ultrasmooth Coco de Mer Body Lotion : 55 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

insan kendini ipek gibi hissediyor
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT