Monist’in En Gözde Elbiseleriyle Davetlerin Gözdesi Siz Olun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Monist’in En Gözde Elbiseleriyle Davetlerin Gözdesi Siz Olun

Tarihler: 16 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 16 Eylül 2014 Salı

Firma: Monist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2014 ~ Eyl 16, 2014

İpeğin zarafetine farklı tasarımlarıyla güzellik katan Monist, yaz davetlerinde hem şık hem de rahat olmak isteyen kadınların gözdesi oluyor. 2014 yaz sezonu Monist elbiseler farklı yaka detaylarıyla göz dolduruyor. Yazın trend renklerini kullanarak tasarımlarını oluşturan Monist, yaz davetlerinde kadınların çeşitli aksesuarlarla zenginleştirebilecekleri özel kombinler uygulayabilmelerini sağlıyor.

Özel davetler için Monist alternatifi

Kadınların vazgeçilmezi olan krep elbiselere değişik tasarımları ve kendine özgü yaka formlarıyla hayat katan Monist, kadınları bahar ve yaz davetlerinde farklı kombinler oluşturarak giyebilecekleri sade şıklığa davet ediyor. Siyah, kırmızı, sarı ve yeşil tonlarını kullanarak oluşturduğu V yaka, belden oturtmalı elbise ile Monist, kendini şık ve özel hissetmek isteyenlere istediklerini veriyor.

36’dan 48’e farklı beden seçeneklerine sahip Monist ürünlerine, Metrocity AVM'deki Monist mağazasından ya da online sipariş verebileceğiniz www.monist.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT