Morhipo, 50 TL’lik CarrefourSA Hediye Çeki Kazandırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Morhipo, 50 TL’lik CarrefourSA Hediye Çeki Kazandırıyor

Tarihler: 06 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Firma: Morhipo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2012 ~ Ağu 31, 2012

CarrefourSA ve morhipo.com yüzleri güldürecek özel birkampanyaya imza attı. 02 Ağustos günü Morhipo.com’dan tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişi CarrefourSA’dan 50 TL’lik hediye çeki kazanacak, market alışverişi bedavaya gelecek!

Kazandıran alışverişin adresi Morhipo.com, CarrefourSA ile yaptığı işbirliği ile kazandırmaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında 02 Ağustos günü sabah saat 00:00’dan akşam 23:59’a kadar morhipo.com’dan tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişi CarrefourSA’dan 50 TL’lik hediye çeki kazanacak. 31 Ağustos’a kadar farklı tarihlerde tekrarlanacak kampanya sonucunda yüzlerce kişi bu fırsatı yakalayarak kazandıran alışverişin keyfini yaşayacak.

“Kazandıran Alışverişin Adresi” sloganıyla her gün üyelerini %90’a varan indirimlerle ve sevilen markalarla buluşturan morhipo.com’dan yapacağınız alışveriş ile market alışverişinizi bedavaya getirmek için siz de hemen www.morhipo.com’u ziyaret edin, üye olun, karlı çıkın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT