Moto G5S Plus’la Fotoğraflarınızı Baştan Yaratın!

Moto G5S Plus’la Fotoğraflarınızı Baştan Yaratın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Moto G5S Plus’la Fotoğraflarınızı Baştan Yaratın!

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Motorola

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

Moto G5S Plus’ın 13 MP çift arka kamerası ve fotoğrafları kusursuz hale getiren iyileştirme özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflar yepyeni bir boyut kazanacak.

Motorola’nın yeni serisi Moto G ailesinin göz bebeği Moto G5S Plus, fotoğraflarınızı baştan yaratmanız için üstün özelliklerle geliyor. Akıllı otomatik odak modu ve fotoğraf iyileştirme gibi bir dizi özelliğe sahip Moto G5S Plus ile çektiğiniz fotoğraflar artık çok daha çekici hale geliyor.

Moto G5S Plus’ın arkasında yer alan 13 MP çift kamera, neredeyse profesyonel bir SLR kamerayı avucunuza sığdırırken, telefonun önünde yer alan LED flaşlı 8 MP geniş açılı selfie kamerası ise en mükemmel selfie’yi yakalamanıza yardımcı oluyor.

Moto G5S Plus ile kristal netliğinde çektiğiniz fotoğraflarınızı birbirinden güzel flu arka plan efektleri ile zenginleştirebilirsiniz. Bulanıklaştırmadan renk sıçratmaya kadar birçok sayıda göz alıcı efektle gelen akıllı telefonda, etkileyici portreler çekip fotoğraflarınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eğer aynı tür selfie’lerden sıkıldıysanız, Moto G5S Plus’ın panoramik modu sayesinde selfie’lerinizi çok daha yaratıcı bir hale getirebilirsiniz.

Moto G5S Plus’ın 3000 mAh bataryası ile şarj derdi olmadan telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca TurboPower™ şarj cihazına sahip Moto G5S Plus sadece 15 dakikalık şarj ile 6 saate kadar pil ömrü sunabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT