Motor Tutkunlarına 9 Taksit İmkanı

Motor Tutkunlarına 9 Taksit İmkanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Motor Tutkunlarına 9 Taksit İmkanı

Tarihler: 17 Şubat 2016 Çarşamba ~ 17 Nisan 2016 Pazar

Firma: Ferco Motor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2016 ~ Nis 17, 2016

Vespa, Moto Guzzi, Aprillia ve Piaggio markalarının Türkiye distribütörü Ferco Motor, 2015 model motosikletlerde geçerli taksit kampanyası başlattı.

Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor, motosiklet severler için yeni yıl kampanyası düzenledi. 30 Ocak 2016 tarihine kadar Vespa, Moto Guzzi, Aprillia ve Piaggio marka motosiklet almak isteyenler avantajlı taksit imkanıyla motosiklet sahibi olabilecek.

2015 model motosikletlerde geçerli 9 taksit imkanı sunan Ferco Motor’un İstinye showroom’da geçerli stoklarla sınırlı kampanyasında scooter modelleri 1.190 Euro’dan, motosikletler ise 4.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni yılda uygun fiyatlı Vespa motorlar
Tüm dünyada satış rakamlarını her geçen yıl artıran, Avrupa’nın en çok satan iki tekerleklisi Vespa modellerine de yeni yıl kampanyası dahilinde kredi kartına 9 taksit imkanı ile sahip olabilirsiniz. Türkiye’de de büyük bir ilgi gören ve bir ikon haline gelen Vespa scooter fiyatları 4.600 Euro’dan başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT