Mövenpick Hotel İstanbul’dan Enfes Bayram Çikolataları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mövenpick Hotel İstanbul’dan Enfes Bayram Çikolataları

Tarihler: 09 Ekim 2013 Çarşamba ~ 20 Ekim 2013 Pazar

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2013 ~ Eki 20, 2013

Mövenpick Hotel İstanbul’un yaratıcı Pastane Şefi Ferdi Balcıoğlu tarafından İsviçre çikolatalarıyla hazırlanan leziz ev yapımı çikolatalardan, İsviçre’nin ünlü Lindt veya özel üretim Laderach çikolatalarına kadar bayramın en tatlı sürprizleri GourmeT’de sizleri bekliyor.

Beyaz çikolatalı ve bademli, sütlü çikolatalı ve fındıklı ya da bitter çikolatalı ve Antep fıstıklı gibi benzersiz lezzetlerden oluşan GourmeT’nin ev yapımı çikolataları, bu bayramın en seçkin hediyelerinden biri olacak. Ayrıca bayrama özel altın rengi kutular içerisinde sunulan Lindt çikolatalarını veya yenilikçi çikolata ustası Rudolf Laderach’ın özel tarifiyle hazırlanan çikolata ve trüfleri tercih ederek bayramda misafirlerinize nefis çikolatalar ikram edebilirsiniz.

Baştan çıkarıcı çikolataların lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu aile ve arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenler, her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet veren Mövenpick GourmeT’ye uğrayarak sevdiklerini mutlu etmenin en lezzetli yolunu keşfedebilirler.

Ev yapımı İsviçre çikolatası: 1 kg 120 TL
Lindt Swiss Tradition: 215 gr 95 TL, Laderach çikolatası: 1 kg 360 TL

Mövenpick GourmeT: 0212 319 29 29, www.moevenpick-hotels.com/istanbul

Kurban 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT