Mücevherin Işıltısı İkonik Tırnaklara Teslim Oldu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mücevherin Işıltısı İkonik Tırnaklara Teslim Oldu

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ekim 2014 Salı

Firma: Gifty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Eki 28, 2014

Moda dünyasının yükselen trendi tırnak mücevherler, asi şıklığa yaptığı güçlü vurguyla Gifty kadınının parmaklarını olduğu kadar ruhunu da esir almaya hazırlanıyor!

En gözde trendlerin vazgeçilmez adresi Gifty, moda dünyasını teslim alan yenilikleri kadınların zarafetiyle buluşturmaya devam ediyor. Gifty bu kez de tırnak modasını kadınların zarif parmaklarına taşıyor. Gifty'nin birbirinden özel koleksiyonunda yer alan tırnak mücevherleriyle, günün her saatinde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Gifty tırnak mücevherleri sevdiklerini şımartmak için çok özel bir hediye almak isteyenlere de güzel bir alternatif...

Aykırı stilleri denemekten korkmayan kadınlar için beyaz altının üç farklı ikonik simgeyle yorumlandığı Gifty tırnak mücevherleri, parmağı saran zarif ve ışıltılı tasarımıyla günün her anı yeni bir tarz yaratmaya aday. Figüratif anlatımların Gifty tasarımlarında boy gösterdiği tırnak mücevherleri, yükselen şehir modasında cesurca yerini alan kadınların tercihi olacak.

Gifty, elegans tarzıyla abartıdan uzak ve zarif şıklığı safir, yakut tasarımlarda hayata geçiriyor.Gifty'nin gündelik kullanım için de ideal olarak tasarladığı tırnak mücevherlerle ışıltıyı yakalayabilmek için Atasay mağazalarına uğramanız yeterli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT