Mudo’da Moda En İyi Fiyata

Mudo’da Moda En İyi Fiyata

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mudo’da Moda En İyi Fiyata

Tarihler: 03 Ocak 2017 Salı ~ 03 Mart 2017 Cuma

Firma: Mudo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2017 ~ Mar 3, 2017

Günümüz moda trendlerini, şehir hayatını yansıtan tasarımlarla sunan MUDO, kış koleksiyonu indirimine başladı.

#backtoMUDO konseptiyle hazırlanan ve şehir hayatının yoğunluğunda stilinden ödün vermeyen özgür kadın hikayeleri anlatan koleksiyon, beklenen büyük MUDO indirimiyle en iyi fiyata sunuluyor.

Farklı kesim ve kumaşlarla palto, kaban, parka, mont ve ceketleri içeren geniş dış giyim koleksiyonu, balıkçı, renkli, desenli ve düz renklerde kazaklar, hafif ve ince trikolar, maxi ve geometrik kesimlerde hırkalar, eğlenceli baskılarla hareketli sweatshirt ve tshirtler, mükemmel kuplarla dikkat çeken gömlek ve bluzlar, zarif elbiseler, kumaş ve jean pantolonlar gibi kış sezonunda aklınızda kalan tüm parçalar büyük MUDO indiriminde sizleri bekliyor.

Ayrıca deri, süet omuz ve sırt çantaları, portföyler, süet çizme ve botlar, rugan ve deri makosen ayakkabılar, farklı renklerde ve boylarda yağmur çizmeleri, en iyi MUDO kombinlerini tamamlamak için kaçırılmayacak fiyatlarla Mudo mağazalarında ve www.mudo.com.tr ‘de satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT