Mükemmel Bir Koşu İçin İhtiyaç Duyulan Her Şey Adidas’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mükemmel Bir Koşu İçin İhtiyaç Duyulan Her Şey Adidas’ta

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Eki 13, 2014

adidas yeni teknoloji koşu ayakkabısı BoostTM’un yanı sıra koşu şortlarından bra üstlere, bel çantalarından akıllı saate kadar koşu sırasında ihtiyaç duyulan her şeyi sağlayarak eşsiz koşu deneyimini sunuyor.

Boost koşu ayakkabılarının yeni koleksiyonunda Pembe renk öne çıkıyor. Koşular daha renkli ve keyifli hale geliyor.

BOOST™ ile koşu deneyimi sonsuza kadar değişiyor

Devrim yaratan bir enerji geri dönüşümü, üstün yastıklama, mükemmel uyum ve her türlü hava koşulunda rahat bir deneyim. adidas, koşu sektöründe en yüksek enerji geri dönüşümünü sağlayan yastıklama teknolojisi BOOST™’un yeni renklerini koşucuların beğenisine sunuyor.

Geri kazanılan enerji ve üstün konfor ile koşuda ileri performans

BOOST™ teknolojisinin temelinde, yepyeni bir yastıklama malzemesi yer alıyor. Dünyanın önde gelen kimya şirketlerinden BASF’la birlikte yaratılan geliştirme sürecinde, katı granül malzeme (TPU) şişirilerek ayakkabının ayırt edici orta tabanını oluşturan binlerce küçük enerji kapsülüne dönüştürülüyor. Benzersiz hücre yapıları sayesinde, bu enerji kapsülleri atılan her adımda daha fazla enerji depoluyor ve her adımda geri veriyor. adidas İnovasyon Ekibi tarafından yapılan testler, BOOST™ teknolojisinde kullanılan üst düzey dayanıklı malzemenin koşu ayakkabıları segmentinde en yüksek enerji geri dönüşümünü sağladığını ortaya koyuyor.

Energy BOOST™ ile yumuşaklık ve konforu sınırsız enerji ile birleştirin

BOOST™ teknolojisinin ilk ürünü olan, son derece dayanıklı ve elastik poliüretan malzemeden üretilen Energy BOOST™’ un üst kısmı, hareket halindeyken tüm ayağa optimum konfor ve destek sağlayan adidas Techfit teknolojisini de sunuyor. Esnek malzeme ayağı ikinci bir deri gibi sararken üst kısımdaki özel tasarlanan güç bantları sunduğu desteğin yanı sıra koşu sırasında ihtiyaç duyulan noktada ayağı sabitliyor.

Koşucular, ihtiyaçları olan tüm ürünleri adidas mağazalarında ve www.shop.adidas.com.tr adresinde buluyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT