Music Flow İle Bırakın Müzik Sizi Takip Etsin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Music Flow İle Bırakın Müzik Sizi Takip Etsin

Tarihler: 29 Ağustos 2014 Cuma ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2014 ~ Eki 29, 2014

LG’nin birden çok odalı evler için kablosuz akıllı Hi-Fi ses sistemi çözümüyle “seslerin akışını” hissedin. İstediğiniz her yerde istediğiniz her zaman yüksek kaliteli müzik dinleme keyfini yaşayın.

LG Electronics dünya çapında yaptığı duyuruyla tüm müzikseverler için yeni LG Music Flow ürününü duyurdu. LG Electronics, LG Music Flow Hoparlörler (H3, H5 ve H7 Model), Sound Bar (HS6 Model), Network Bridge (R1 Model) ve akıllı telefonlar için Music Flow Player uygulamasıyla birlikte ev ortamları için akıllı ve kullanımı rahat bir Hi-Fi ses ekosistemi yaratıyor. Kullanıcılar Music Flow uygulaması ile farklı kaynaklarda depolanmış olsa bile dijital müzik kitaplıklarını ve evlerindeki bütün Music Flow cihazlarını tek bir noktadan düzenleyip yönetebiliyorlar. Uygulama internet radyolarına bağlanmayı oldukça kolay hale getirirken şarkı ve oynatma listesi önerilerinde bulunuyor. Aynı zamanda kullanıcı yoldayken akıllı telefonundaki bir müzik çalar olarak da kullanılabiliyor.

LG Music Flow aynı zamanda insan ve makine iletişimini kişiselleştiren eşsiz bir hizmet olan LG HomeChat’i de içinde bulunduruyor. Kullanıcılar HomeChat ile popüler mesajlaşma uygulaması Line’ı da İngilizce olarak LG Music Flow’la birlikte kullanabilecekler. Bunlara ek olarak ev için Hi-Fi ses sistemlerinde ilk olan NFC işaretleme özelliği sayesinde kullanıcılar tek dokunuşla hızlı ve sade bir şekilde müzik keyfini yaşayacaklar.

LG Electronics Ev Eğlence Sistemleri Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Byung-hoon Min şunları söyledi: “LG Music Flow, akıllı ve rahat kullanımının yanında üstün ses kalitesiyle, hızlı bir şekilde büyüyen çok oda için kablosuz ses sistemleri kavramını yeni bir seviyeye taşıyor. Ürettiğimiz bu ileri sistem ile kişisel müzik listenizin sizi evinizin her odasında takip ediyor. LG mühendisleri bu yeni özelliklerle kablosuz ses sistemleri kategorisinde rekabet eden ürünler arasında yepyeni bir standart yaratıyor.”

Auto Music Play özelliğiyle müziğinizi her yere taşıyın

Yeni LG Music Flow’un en dikkat çekici özelliklerinden birisi ise Auto Music Play. Auto Music Play ile kullanıcılar dış mekanlarda akıllı telefonlarını kullanarak dinledikleri müziklerin evlerine girdiklerinde otomatik olarak LG Music Flow’dan çalmasını sağlayabiliyorlar. Aynı zamanda HomeChat entegrasyonu sayesinde kullanıcılar uzak bağlantıyla LG Music Flow’dan akşam eve gelecek misafirleri için müzik tavsiyesi alabiliyorlar.

LG Music Flow’un bir diğer etkileyici özelliği ise kullanıcıların dijital müzik koleksiyonları üzerinde tam bir kontrol sağlama imkanı vermesi. Oldukça rahat kullanılan arama fonksiyonu sayesinde müzikseverler internete bağlanabilen herhangi bir cihazdaki müzikleri evdeki kablosuz bağlantı sayesinde LG Music Flow üzerinden oynatabiliyorlar. Uygulamanın Mood Station özelliği ise kullanıcıların istedikleri her atmosfere uyum sağlayabilecek oynatma listeleri önerilerine ulaşmasını sağlıyor. Kullanıcılar LG’nin bu sistemi sayesinde Spotify, Deezer, Napster ve TuneIn gibi internet radyolarına oldukça kolay bir şekilde bağlanabiliyorlar. LG Muic Flow ve Music Flow uygulaması sayesinde milyonlarca şarkı tek bir parmak hareketiyle kullanıcıların zevkine sunuluyor.

Üstün bağlantı özellikleriyle kesintisiz ve hep aynı kalitede müzik zevki

LG Music Flow, diğer cihazların aksine örgüsel bir ağ bağlantısı sistemi ve çift band kablosuz bağlantı özelliğiyle kesintisiz ve oldukça berrak bir HD müzik dinleme deneyimi sağlıyor. LG Music Flow aynı zamanda ek hoparlörlerle müzik zevkini bir kat daha artırıyor. Çoklu oda modu sayesinde evinizde verdiğiniz bir parti sırasında aynı şarkıyı bağlantılı bütün hoparlörlerde ya da farklı şarkıları farklı odalardaki hoparlörlerde daha öne görülmemiş bir şekilde oynatabiliyor. L-R Stereo modu sayesinde ise çok daha kapsayıcı bir müzik dinleme deneyimi sağlamanın yanında Home Cinema modu sayesinde izlediğiniz filmlere ayrı bir lezzet katıyor.

En ideal ses performansını kesintisiz sağlayabilmek için LG, tescilli Automatic Loudness Compensation Algorithm özelliğini de LG Music Flow’la bütünleştiriyor. Bu gelişmiş yazılım sayesinde her frekansta sesin gücü ve berraklığı aynı seviyede sağlanabiliyor. Ek olarak her hoparlör gelişmiş nano-fiber köpük ve kağıt hamurundan üretilen diyafram sayesinde ses kalitesini üst seviyelere taşıyor. HS6 Sound Bar’a özel LG Stereo Field Extension (SFX) Algoritması çok daha genişletilmiş ve keyifli bir surround ses efekti sağlıyor.

Kablosuz ses sistemlerinde daha önce görülmemiş gerçeklikte bir ses kalitesi

Yüksek kaliteli multi-medya içeriklerinin çoğalmasıyla birlikte kullanıcıların evlere özel ses sistemlerindeki üstün ses kalitesi ihtiyacı giderek artıyor. LG Music Flow ise kendi kategorisinde CD ve dijital MP3’lere oranla çok daha üstün kaliteli ses üretebilen çoklu bağlantılı cihazlar arasında 24 bit/192kHz Hi-Fi olarak müzik çalabilen ilk cihaz. Artık LG Music Flow ile tüketiciler çoklu odalı ses sistemlerinde daha önce hiç duyulmamış gerçeklikteki sesleri duyma imkanına sahipler.

LG Music Flow modelleri H7 (70W), H5 (40W) ve Network Bridge model R1, IFA Berlin 2014 etkinliğini takiben Eylül ayı başında Birleşik Krallık ve tüm Avrupa pazarlarında kullanıcılarla buluşacak. LG Music Flow’un H3 (30W) modeli ve Sound Bar HS6 (320W) modeli ise çok yakın zamanda tüm dünyada piyasaya çıkacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT