Mustang 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mustang 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu

Tarihler: 15 Mayıs 2014 Perşembe ~ 15 Temmuz 2014 Salı

Firma: Mustang

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2014 ~ Tem 15, 2014

MUSTANG, 2014 yaz sezonunda ana grubu olan denime odaklanmaya devam ediyor ve bu kategoriyi, markaya özel yıkamaları içerecek şekilde genişletiyor.

FIT/KALIPLAR
MUSTANG, denim kategorisinde yeni “Vegas” kalıbını sadece stretch ürünlerde gerek denim gerekse düz dokuma seçenekleriyle sunuyor. “Chicago” modeli ile 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun önemli temaları arasında yer alıyor. Skinny kalıp şimdi daha geniş ölçekte entegre ediliyor. Düz dokuma kumaşlar kategorisinde seriye eklenen skinnye özgün boyama teknikleri,lüks ve vintage bir görünüm veriyor.

KUMAŞLAR
Bilinen klasiklere ilave olarak çok koyu renkli denimler de sunuluyor. Üstün nitelikli kumaşları ile, yeşil alt tonlar ve çeşitli kumaş seçenekleri koleksiyonu tamamlıyor. Önemli gelişmelerin olduğu düz dokuma kumaş kategorisi şimdi ciddi anlamda daha özgün görünüyor ve denim serisinin yüksek standartlarını yansıtıyor. Bu durum sezonun ikinci yarısında daha da dikkat çekecek; denim dışı kumaşlardan pantolon gibi altların miktarı artarken çok sayıda vintage görünümlü hafif yıkamalar görülecek.

RENKLER
Erkek giyim koleksiyonunda güçlü bir renk paleti kullanılmış. Koyu mavinin yanı sıra canlı kırmızı ve mısır sarısı vurgularla koleksiyona taze bir görünüm kazandırılıyor. Denimlerde “gerçek indigo”, canlı ve soldurulmuş yaz renkleri önemli rol oynuyor.

ÜSTLER
MUSTANG’in en önemli ürünlerinden denim ve yıkamalar, 2014 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda daha da aktif olarak kullanılıyor. Üst parçalarda rahat ve sportif bir görünüme odaklanılıyor. Bunu elde etmek için de gömleklerin yüzlerinde yıkama etkilerini daha görünür kılacak ve onları “şehir gömleklerinden” net bir şekilde ayıracak değişiklikler yapılmış.

Gömlek koleksiyonunda düz, ekose ve pötikareden geniş bir desen yelpazesi sunuluyor. Gömlek kategorisinde ciddi anlamda gelişen kalite, görünüm ve histe algılanabiliyor. Öne çıkan diğer özellikler olarak şambre kumaşta denim görünümü ve denim benzeri nitelikler de daha iyi bir his veriyor.

Koleksiyonun geri kalanındaki sportif, yıkama parçalara kontrast olarak triko kategorisinde MUSTANG iki yanlı baskı ve bitmiş yıkama trikolar seçkin bir görünüm ve mükemmel oturuş sunuyor.

Tişört ve sweatshirt’lerde inovatif görseller ve desenlerle birlikte daha net sportif görünümler seriyi tamamlıyor.

Indigonun çeşitli kullanımlarına da özel vurgu yapılıyor. Trikolarda, sweatshirt ve tişörtlerde her şey boyama; üstten boyama ve indigoyla sprey boyama.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT