Mutfakların Vazgeçilmezi Arzum Prostar Elektronik Mutfak Robotu

Mutfakların Vazgeçilmezi Arzum Prostar Elektronik Mutfak Robotu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutfakların Vazgeçilmezi Arzum Prostar Elektronik Mutfak Robotu

Tarihler: 28 Eylül 2016 Çarşamba ~ 28 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2016 ~ Kas 28, 2016

Arzum, sofralarına en güzel lezzetleri en pratik şekilde taşımak isteyenlere Prostar elektronik mutfak robotunu sunuyor. Arzum Prostar çeşit çeşit soslar ve tarhana hazırlayabiliyor. Hamur yoğurma aparatı, katı meyve sıkacağı gibi özellikleriyle de onlarca farklı yiyecek ve içeceği hazırlayabilen Arzum Prostar ile yemek yapmak keyifli bir etkinliğe dönüşüyor!

Türkiye’nin lider elektrikli ev aletleri markası Arzum, Prostar elektronik mutfak robotu ile yemek yaparken en büyük destekçiniz oluyor. Arzum Prostar yardımıyla annelerimizin meşhur tarhanasını hazırlamak, yemeklerin lezzetine lezzet katacak soslar yapmak, taze meyvelerle sağlıklı ev yapımı meyve suları sıkmak çok daha kolay.

Prostar elektronik mutfak robotu her öğünde yanınızda

Arzum Prostar Elektronik Mutfak Robotu çırpma, dilimleme ve rendeleme aparatları ile birçok ihtiyaca cevap verebiliyor. Bu özellikleri sayesinde bir yandan çorbanızı çırparken, bir yandan salata için malzemelerinizi dilimleyip, rendeleyerek akşam yemeği için ayırdığınız vakti kısaltabilirsiniz. Katı meyve sıkacağı ile de sabah kahvaltılarınız için sağlıklı bir meyve suyu hazırlayabilirsiniz. Her öğüne her damağa hitap eden Arzum Prostar’ın paslanmaz çelik bıçakları sayesinde yemeklerinizi ve meyve sularınızı hazırlarken sağlığınız için endişe etmenize de gerek kalmıyor.

Damağınıza hitap edecek lezzetleri hazırlarken 750 Watt’lık gücüyle size hız kazandırırken, 25 farklı hız ayarı ile yiyeceklerin hazırlanma süresini istediğiniz şekilde belirlemenize imkân veren Prostar Elektronik Mutfak Robotu gümüş rengiyle de göz kamaştırıyor.

Mutfakta her an yanınızda olacak profesyonel ve güçlü bir yardımcı arıyorsanız Prostar Elektronik Mutfak Robotu özel bir seçenek olarak sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT