Mutfaktaki Başrol Oyuncunuz Victorinox Bıçakları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutfaktaki Başrol Oyuncunuz Victorinox Bıçakları

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Victorinox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

Dünyanın bir numaralı çelik markası İsviçre’li Victorinox; yemek hazırlamadan masa düzenine kadar hayatın en lezzetli karelerinde de başrol oynamaya devam ediyor. Paslanmaz çelik yapısı, ergonomik ve hafif sapı ile Victorinox Swiss Classic serisi mutfak bıçakları, mutfaktaki işinizi kolaylaştırıyor.

Yemek yapmayı sevmek ve sevmemek asıl mesele bu olsa da, Victorinox mutfak bıçakları ile mutfakta harikalar yaratmak ve kısa zamanda nefis sofralar hazırlamak artık elinizde.

Modern mutfaklar, geleneksel tatlar, enfes yemekler… Yüzyılı aşkın deneyimin sahibi Victorinox, yemeğinize hak ettiği lezzeti verirken, pratik kullanımı ve hafifliği ile yorulmadan, mutfaktan erken çıkmanıza yardımcı oluyor. Bu lezzetli yemeklerden oluşan sofraların tadını çıkarmak da size kalıyor.

Victorinox Swiss Classic serisi ile her uygulama için kullandığınız farklı bıçak sayesinde, kolaylıkla kesebildiğiniz yiyecekler, besin değerlerini kaybetmediği ve hızlı işlem gördüğü için sağlık ve lezzetini muhafaza ediyor.

Dünya’nın en iyi bıçak üreticilerinden olan İsviçre’li Victorinox, 1884 yılında İsviçre Ordusu için en iyi çakıyı yapmak üzere İsviçre Alp’lerinin eteklerindeki Ibach kasabasında doğdu.

Şimdi tüm dünyanın sevdiği; kullanışlı, paslanmaz çelikten ve hayatımızı kolaylaştıran son teknolojiye sahip ürünler yaratmaya devam ediyor. Ömür boyu garantili, üstün tasarımlı, ergonomik ve işlevsel Victorinox ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz…

Eyüboğlu Hobi Ürünleri firmasının Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı Victorinox ürünlerini Türkiye’deki seçkin Zücaciye mağazaları ve Karaca Mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT