Mutlu Adımların Markası JJKids 1 Yaşında

Mutlu Adımların Markası JJKids 1 Yaşında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutlu Adımların Markası JJKids 1 Yaşında

Tarihler: 24 Nisan 2017 Pazartesi ~ 24 Nisan 2017 Pazartesi

Firma: JJKids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2017 ~ Nis 24, 2017

Ekolojik deriden rengârenk patikleriyle bebeklerin ayaklarını güldüren JJkids, 1. Yaşını, 5 yaşa kadar genişleyen yeni numaralarıyla kutluyor.

Satışlarına 2016 yılının Mart ayında başlayan JJKids, 1. yaşını yeni renkleri ve yeni yaş seçenekleriyle kutluyor. Annelerin merakla beklediği, kreşler ve anaokullarında da kullanılabilen 3-5 yaş grubuna yönelik numaralar da bahara özel indirimli fiyatıyla artık satışta.

0-5 yaş grubundaki tüm çocukların evde, dışarıda, oyun ya da diğer aktivitelerde rahat hareket edebilmesi için yumuşak ve esnek tasarlanan JJkids patikler, hafif yapısıyla gün içinde saatlerce giyilebiliyor. Bebek ve çocukların ayak gelişimini engelleyecek herhangi bir iç malzemenin kullanılmadığı JJkids patikler; astarsız iç yüzeyi, rahat ve esnek yapısıyla kolay giydirilip çıkarılabiliyor.

Neşeli yüzü ve doğal deriden üretilen sağlıklı yapısıyla hem bebekleri hem de annelerini mutlu eden JJkids patiklerin, yürüme çağındaki bebekler için özel tasarımlı kaymaz tabanlı çeşidi de bulunuyor.

Ekolojik Deri Sertifikalı Tek Bebek Ayakkabısı
JJkids patiklerin en önemli özelliklerinden biri de hava aldığı için çorapsız giydirilebilmesi ve bebeklerin, çocukların ayaklarında koku yapmaması. JJkids patiklerin üretildiği deri içerisinde azo boyar madde ve krom gibi çocukların sağlığını tehdit edebilecek zararlı kimyasallar bulunmuyor. Bu özelliği ile JJkids Türkiye’de Ekolojik Deri sertifikasına sahip ilk ve tek bebek ayakkabı markası. JJkids patikler, bebeklerinin kıyafet seçimleriyle birlikte sağlıklarına da önem veren annelerin yanı sıra baby shower, yeni doğan, ilk adım ve doğumgünleri gibi özel günlerde farklı hediye arayışında olanlara da güzel alternatifler sunuyor.

Mağazalar ve Online satış sitelerinden alınabiliyor
Füme, mor, taba, nefti, yeşil, pembe, sarı, elektrik mavi, kızıl kahve, kırmızı, gri ve lacivert renk alternatifleri olan JJkids’e, Organicera - Uniq İstanbul, Kapbula Organik - City’s AVM, Doğal Aile - Erenköy, Gipsy Kids - Moda, Living Kids etc ve Uğurlu Dükkan - Sapanca’dan ulaşmak mümkün.

JJkids patikler; kendi web sitesinin yanı sıra www.morhipo.com, www.markabebe.com, www.bebegiminlistesi.com, www.dogalaile.com, www.annedukkan.com, www.naturabambino.com, www.takatuka.com, www.annecocuksepeti.com , www.cocukmarket.com, www.keyifbebesi.com ve www.akigiftshop.com online alışveriş sitelerinde de satışta. JJkids dünyasındaki yenilikleri keşfetmek ve birbirinden güzel renkler arasından seçim yapmak için www.jjkids.com.tr adresini ziyaret etmek yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT