Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo’ya Bırakın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo’ya Bırakın

Tarihler: 12 Temmuz 2012 Perşembe ~ 12 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Bingo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2012 ~ Eyl 12, 2012

Yeni! Bingo Matik Serisi, 25. yılında yenilenen ambalajı, parfüm kokusu ve “Nar Lekesinde Bile Etkili” formülüyle zorlu lekelere meydan okuyor!

Deterjan sektöründe çeyrek yüzyılı aşkın süredir rakiplerinden farklılaşan yenilikçi ve iddialı marka Bingo, yenilenen logosunun yanı sıra yeni ürün serisi “Nar Lekesinde Bile Etkili” Bingo Matik ile temizliğe yeni bir vizyon getirecek.

Kadınların lekesinden korktuğu için eve almadığı nar lekesinin temizliği için üretilen Bingo Matik Serisi, yeni ambalajı ve özel formülü ile nar lekesini bile kusursuz temizleyerek mükemmeli isteyen kadınların tek tercihi olacak.

Bingo’nun “Nar Lekesinde Bile Etkili” olan özel formülü ile ürettiği Bingo Matik Serisi, diğer lekelerde de mükemmel sonuç yaratacak.

Bingo Matik Sensitive Parfümlü, Bingo Matik Erguvan Esintisi, Bingo Matik Parfümsüz ürünlerinden oluşan seri, farklı bir ürün kullanmaksızın, çıkmayacağı düşünülen lekelerde bile kusursuz temizlik sağlayacak.

Bingo Matik Sensitive Parfümlü’nün efsane bebek kokusu yenilenen özel formülü sayesinde “Nar Lekesinde Bile Etkili” temizlik sağlarken, Bingo Matik Erguvan Esintisi mevsim ne olursa olsun erguvan kokusunu kusursuz temizlikle evinize ve çamaşırlarınıza taşıyacak. Bingo Matik Parfümsüz, hassas ciltler ve alerjik bünyeler için boyasız ve parfümsüz yeni ürünüyle de kadınları en iyi anlayan olduğunu gösterecek.

Bingo ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için www.bingo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT