New Balance İlkbahar/Yaz Spor Giyim Koleksiyonu

New Balance İlkbahar/Yaz Spor Giyim Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi New Balance İlkbahar/Yaz Spor Giyim Koleksiyonu

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: New Balance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

New Balance 2017 İlkbahar/Yaz spor giyim koleksiyonu en güçlü kumaş teknolojileri ile sezon trendlerini belirliyor

Koleksiyonlarında spor yaparken yüksek performans sağlayan modeller sunan New Balance, spor giyim modellerinde teknolojiyi ön planda tutuyor.

Ceket ve yelek modellerinde kullanılan Windcheater özelliği sayesinde zorlu hava koşullarına ultra hafif kumaşıyla meydan okuyan New Balance, desenleri ve neon detaylarıyla görünürlüğü arttırırken kadınların sportif şıklığını da tamamlıyor. New Balance’ın kadınlara özel tasarlanan tayt koleksiyonunda kullanılan “NB Dry” teknolojili kumaşı sayesinde, nem geçişi dengelenerek koşularda kuruluk ve rahatlık hissi ile performans destekleniyor. New Balance koşu grubunun hidrofobik polyester ipliği, spor yaparken ortaya çıkan nemi vücuttan uzak tutarak, koşularda vücudun kuru kalmasını sağlıyor.

Erkekler için özel olarak tasarlanan, nefes alabilen hafif kumaşıyla yeni sezonda karşımıza çıkan Max Intensity koleksiyonu, yüksek enerji tüketimi gerektiren anlarda performansı en üst seviyeye çıkarıyor. Max Intensity özellikli kumaş kendinden kamuflaj desenli yapısı ve desen içerisine gizlenmiş gözenekleri ile vücudun daha iyi nefes almasını sağlıyor.

Reflektör detayları ile günün her saati görünür olmasını sağlayan kapuşonlu ceket, iki yönlü açılan fermuarı ile de hareket kabiliyetini arttıyor. Su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip teknolojik kumaş, açık havada spor yapmak için de ideal. Ayrıca koleksiyonda bulunan NB Dry özellikli erkek şortları koşmayı çok daha hafif ve keyifli hale getiriyor. Koyu renklerden oluşan koleksiyon sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT