New Balance Modelleri Yeni Yılda Spor Yapmak İçin İlham Kaynağı

New Balance Modelleri Yeni Yılda Spor Yapmak İçin İlham Kaynağı

Alışveriş Alışveriş Rehberi New Balance Modelleri Yeni Yılda Spor Yapmak İçin İlham Kaynağı

Tarihler: 30 Kasım 2016 Çarşamba ~ 30 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: New Balance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2016 ~ Oca 30, 2017

Yeni yılın ilk günlerinde, sporun DNA’sını keşfe çıkarak kendini yenilemeyi isteyenlere New Balance, tasarımlarıyla şık, sportif ve konfor sahibi olmak isteyen kullanıcılarına özel modeller öneriyor.

New Balance, yeni yılda rahatlık ve şıklığı bir arada sunmak için geliştirdiği teknolojileri ile özel koleksiyonlar hazırlamaya devam ediyor. Yeni yıl ruhunu ışıltılı tasarımıyla yenilenen 580 ile yaşatan New Balance; Fresh Foam Gobi ile yeni yılın ilk yürüyüşlerine eşlik ediyor. Erkekler için tasarlanan Resto Mood modeliyle alternatif bir hediye seçeneği sunarken Spor Giyim koleksiyonundaki soğuğa meydan okuyan modelleriyle yeni yılın stil ikonlarından biri olacak.

580, YENİ RENKLERİYLE GÖZ ALICI
New Balance, bu sezonun iddialı modeli 580’i kadınların rahatlığını düşünerek yeniledi. 580’in yeni yıla özel hem renk hem konfor için yenilenen modelleri, kent yaşamının yoğun temposuna ayak uyduruyor. Orta tabanı sayesinde hafifliğiyle tercih edilen bu özel modelin, New Balance’ın performans teknolojisi REVlite ile birleştirilen yeni seçenekleriyle yürüyüşler zevke dönüşüyor. Sezonun metal ve ışıltılı renkleri New Balance 580’e de ilham kaynağı oluyor. 580 yeni yılda altın, gümüş ve parlak siyah renkleri ile şıklıktan ödün vermeyenler kadınlara hitap ediyor.

RESTO MOOD 530 İLE 90’LARA YOLCULUK
90’ların popüler koşu modelinden ilham alan yeni Resto Mood 530, erkeklere özel modern bir görüntü ve his için klasik tasarımı performans teknolojisiyle buluşturuyor. 530, son derece hassas REVlite teknolojisi ile desteklenen Vazee tabana sahip. İkonik 530 tasarımı, reflektör ayrıntılar, kahverengi deriden ‘N’ logosu ve taban üstü bandıyla tamamlanıyor. 530, klasik şıklıktan vazgeçmeyen erkeklerin yeni yılda ilk tercihi olmaya aday iddialı bir model seçeneği olarak öne çıkıyor.

SOĞUĞA MEYDAN OKUYAN SEÇENEKLER
New Balance’ın spor giyim koleksiyonu da yeni yılın şıklığını tüm sene yaşatıyor. NB Heat teknolojisi yeni yılda da soğuğa meydan okuyan şıklığın adresi olmaya devam ediyor. NB Heat teknolojisi sayesinde, sayesinde vücut ısısı muhafaza ediyor. Kumaşlardaki UV koruması, çabuk kuruma ve anti-mikrobiyel özellikleri ise New Balance’ı vazgeçilmez kılmaya devam ediyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT