Nike ‘REVOLUTIONAIRS’ Tasarımcılarıyla Tanışın

Nike ‘REVOLUTIONAIRS’ Tasarımcılarıyla Tanışın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nike ‘REVOLUTIONAIRS’ Tasarımcılarıyla Tanışın

Tarihler: 20 Mart 2017 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2017 ~ May 20, 2017

Nike; bu sene ilk defa Air Max'ın geleceğini Nike Tasarım ekibiyle yan yana yeniden geliştirmek için dünyanın farklı yerlerinden 12 tasarımcıyı Beaverton, Oregon'daki Nike Dünya Genel Merkezi'ne davet etti. Türkiye'den davet edilen Les Benjamins markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamın Aydın, Nike için Air Max tasarladı.

Nike ve "Air" 30 yıl boyunca eşanlamlı ve birbirinden ayrılamaz hale dönüştü. 1987’den bu yana Air Max ailesi; yenilikçiliğin ve stil ifadesinin kesişim noktasını işaret ediyor. Gücünü sporun köklerinden alan Air Max, müzik, sanat ve moda alanında kültürel bir fenomen haline geldi.

Nike; bu sene ilk defa Air Max'ın geleceğini Nike Tasarım ekibiyle yan yana yeniden geliştirmek için dünyanın farklı yerlerinden 12 tasarımcıyı Beaverton, Oregon'daki Nike Dünya Genel Merkezi'ne davet etti.

Air Max Day " Vote Forward " projesi kapsamında biraraya gelen 12 tasarımcıya "Revolutionairs" adı verildi. Bu sanatçılar, tasarımcılar ve DJ'ler Nike Air Max stillerini yeniden tasarlamak için görevlendirildi.

Les Benjamins markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamın Aydın, Türkiye'den davet edilen ilk tasarımcı olarak bu proje kapsamında Portland'daki Nike'ın Dünya Genel Merkezi'nde Airmax’i kendi tasarım anlayışına göre yorumladı. Nike’ın tasarımcılarıyla yanyana çalışan Aydın’ın Air Max ayakkabısı 17 Mart’ta bütün tasarımcıların çalışmalarıyla aynı anda “Vote Forward” projesi kapsamında lanse edilerek nike.com/voteforward sitesinde oylamaya açıldı.

“Vote Forward” projesi sayesinde de tüketiciler Air'in geleceğini belirleyecek. 12 yeni Air Max tasarımının oylaması 25 Mart'ta sona erecek. Kazanan tasarım 26 Mart’ta Air Max’ın doğum gününde ilan edilecek.

Projeye katılan 12 tasarımcı“Revolutionairs”; Alexandra Hackett (Londra), Artemy Lebedev (Moskova), Bünyamin Aydın (İstanbul), Celement Balvoine (Amsterdam), Fabikr (Seoul), Kyle Ng (Los Angeles), Lourdes Villagómez (Mexico City), Naotaka Konno (Tokyo), Sean Wotherspoon (Los Angeles), Shangguan Zhe (Shanghai), Tianzhou Chen (Beijing) ve Venus X (New York).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT